Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΠΕ: Νέες αρμοδιότητες σε στελέχη

Το Δ.Σ. της εταιρίας Ελληνικά Πετρέλαια σήμερα 23/9/2010 ενέκρινε τη σύσταση Γραφείου Διοίκησης του Ομίλου, με στόχο τη διοικητική και λειτουργική υποστήριξη της Διοίκησης. Νέες αρμοδιότητες σε στελέχη.

ΕΛΠΕ: Νέες αρμοδιότητες σε στελέχη
Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας Ελληνικά Πετρέλαια σήμερα 23/9/2010 ενέκρινε τη σύσταση Γραφείου Διοίκησης του Ομίλου, με στόχο τη διοικητική και λειτουργική υποστήριξη της Διοίκησης.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε την ανάληψη της εποπτείας των δραστηριοτήτων της Γενικής Εμπορικής Διεύθυνσης του Ομίλου, ως ακολούθως :

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛ.ΠΕ. κ. Ιωάννης Κωστόπουλος θα εποπτεύει τις δραστηριότητες της ΕΚΟ, της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ και της Διεύθυνσης Συντονισμού Εμπορικών Δραστηριοτήτων.

Το εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Θεόδωρος Βάρδας, παράλληλα με την εποπτεία των δραστηριοτήτων Ηλεκτρισμού και Φυσικού Αερίου του Ομίλου και Εφοδιασμού και Εμπορίας Πετρελαιοειδών, θα εποπτεύει και τις δραστηριότητες των Εταιρειών του Ομίλου, "ΕΛΠΕΤ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ Α.Ε.", "VARDAX S.A." και "OKTA A.D. SKOPJIE".

Ο Γενικός Διευθυντής Οικονομικών Ομίλου κος Ανδρέας Σιάμισιης, παράλληλα με τα καθήκοντά του, θα εποπτεύει τις Διεθνείς Εμπορικές Δραστηριότητες.

Ο Γενικός Διευθυντής Εφοδιασμού και Εμπορίας Πετρελαιοειδών κ. Κωνσταντίνος Πανάς, παράλληλα με τα καθήκοντά του στη Γενική Διεύθυνση Εφοδιασμού & Εμπορίας Πετρελαιοειδών, θα εποπτεύει τις δραστηριότητες του Εφοδιασμού και Εμπορίας Πετροχημικών.

Τέλος, με ημερομηνία ισχύος την 1/10/2010, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος των Εταιρειών του Ομίλου, "ΕΛ.ΠΕΤ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ Α.Ε.", "VARDAX S.A." και "OKTA A.D. SKOPJIE", κ. Ελευθέριος Τζιόλας προάγεται στο βαθμό του Διευθυντή Ι, τροποποιείται δε αντίστοιχα το Οργανόγραμμα της εταιρίας και ενσωματώνεται στον ισχύοντα Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας αυτής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v