Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Olympic Air: Προσφορά με ναύλους 15 και 28 ευρώ

Η Olympic Air ανακοινώνει μία μοναδική προσφορά με ναύλους 15 και 28 ευρώ για επιλεγμένα δρομολόγια στο εσωτερικό και το εξωτερικό, αντίστοιχα.

Olympic Air: Προσφορά με ναύλους 15 και 28 ευρώ
Η Olympic Air ανακοίνωσε μία μοναδική προσφορά με ναύλους 15 και 28 ευρώ για επιλεγμένα δρομολόγια στο εσωτερικό και το εξωτερικό, αντίστοιχα.

Ειδικότερα για τα δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη, Αθήνα- Αλεξανδρούπολη, Αθήνα-Χίος, Αθήνα-Κως ο ναύλος ανέρχεται σε 15 ευρώ και διπλασιάζεται για ταξίδια μετ’ επιστροφής. Το τέλος εξυπηρέτησης μέσω του Call Center και των σημείων πώλησης της Olympic Air ανέρχεται σε 10 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη χρέωση για αγορά του εισιτηρίου από το website της Olympic Air, www.olympicair.com, ανέρχεται σε 4 ευρώ.

Για τα δρομολόγια Αθήνα-Κάιρο, Αθήνα-Κωνσταντινούπολη, Αθήνα-Λάρνακα και Θεσσαλονίκη-Λονδίνο ο ναύλος ανέρχεται σε 28 ευρώ και διπλασιάζεται για ταξίδια μετ’ επιστροφής. Το τέλος εξυπηρέτησης μέσω του Call Center και των σημείων πώλησης της Olympic Air ανέρχεται σε 15 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη χρέωση για αγορά του εισιτηρίου από το website της Olympic Air, www.olympicair.com, ανέρχεται σε 4 ευρώ.

Η προσφορά ξεκινά από αύριο, 23 Σεπτεμβρίου και ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν από 23 έως 29 Σεπτεμβρίου ενώ αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 1 Οκτωβρίου έως και 16 Δεκεμβρίου. Οι ναύλοι δεν περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίων.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο www.olympicair.com, στα τηλέφωνα 8018010101 (από σταθερό τηλέφωνο) και +302103550500 (από κινητό τηλέφωνο ή από το εξωτερικό).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v