Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑτΕ: Με κοινό σχήμα οι Έλληνες ενδιαφερόμενοι;

Τη δυνατότητα σύστασης κοινοπρακτικού σχήματος για τη διεκδίκηση της επένδυσης της Αλουμίνιον της Ελλάδας στα Άσπρα Σπίτια της Βοιωτίας, εξετάζουν οι όμιλοι Βιοχάλκο, S&B, και Μυτιληναίος.

ΑτΕ: Με κοινό σχήμα οι Έλληνες ενδιαφερόμενοι;
Επαναβεβαιώνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδιαφέρον των ομίλων Βιοχάλκο, S&B και Μυτιληναίου για την επένδυση της Αλουμίνιον της Ελλάδας στα Άσπρα Σπίτια της Βοιωτίας.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της μελέτης που διεξάγει ο καναδικός όμιλος Alcan -ιδιοκτήτης και βασικός μέτοχος της Αλουμίνιον της Ελλάδας μετά από την εξαγορά της από τη γαλλική Pechiney- για τη λύση στο ενεργειακό πρόβλημα της εταιρίας, η οποία θα κρίνει το εάν οι Καναδοί θα παραμείνουν ή θα αποχωρήσουν από το επενδυτικό κεφάλαιο της Αλουμίνιο, οι τρεις επιχειρηματικοί ελληνικοί όμιλοι φέρονται να εξετάζουν τη δυνατότητα σύστασης κοινοπρακτικού σχήματος για τη διεκδίκηση της επένδυσης στα Άσπρα Σπίτια.

Ο όμιλος της Alcan επανεξετάζει την επένδυση συμπαραγωγής της Αλουμίνιον της Ελλάδας, η οποία στοχεύει να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες της επιχείρησης μετά το 2006, που λήγει η σύμβαση επιδοτούμενης κιλοβατώρας με τη ΔΕΗ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v