Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συναντήσεις της ΓΕΝΟΠ με τη διοίκηση της ΔΕΗ

Συναντήσεις με την ηγεσία της ΔΕΗ καθώς και με τον υφυπουργό Απασχόλησης, κ. Ν. Αγγελόπουλο, είχε η διοίκηση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, αναφορικά με θέματα που αφορούν τόσο στους εργαζομένους, όσο και στην Επιχείρηση γενικότερα.

Συναντήσεις της ΓΕΝΟΠ με τη διοίκηση της ΔΕΗ
Σειρά συναντήσεων είχε το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ με αντικείμενο τα θέματα που αφορούν τους εργαζομένους στη ΔΕΗ και την Επιχείρηση γενικότερα.

Ειδικότερα, και όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ επισκέφθηκε τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ, κ. Σ. Νέζη και συζητήθηκαν θέματα που έχουν σχέση με τους Ολυμπιακούς αγώνες και τα μέχρι σήμερα αιτήματα των εργαζομένων.

Εξάλλου, σε ξεχωριστή συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΕΗ κ. Δ. Παλαιοκρασσά, συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας και προοπτικής της ΔΕΗ σε σχέση με γενικότερα ζητήματα του προσωπικού της επιχείρησης και το μέλλον της.

Παράλληλα, συνάντησεις έλαβαν χώρα και με τον υφυπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Ν. Αγγελόπουλο, όπου και συνομίλησαν για ασφαλιστικά θέματα και ζητήματα του ΟΑΠ-ΔΕΗ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, η συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα και θα επαναληφθεί εντός του Σεπτεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί η πλήρης και ουσιαστική αντιμετώπιση των θεμάτων που τέθηκαν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v