Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρώπη ΑΕΓΑ: Σύμβαση έργου με την Ernst & Young

Ο κ. Ν. Μακρόπουλος, Πρόεδρος & CEO της Ευρώπη Α.Ε.Γ.Α, ενόψει της εφαρμογής του νέου πλαισίου φερεγγυότητας Solvency II, υπέγραψε στις 15/9 σύμβαση έργου παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών με την Ernst & Young.

Ευρώπη ΑΕΓΑ: Σύμβαση έργου με την Ernst & Young
Ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της εταιρίας Ευρώπη Α.Ε.Γ.Α, ενόψει της εφαρμογής του νέου πλαισίου φερεγγυότητας Solvency II, υπέγραψε στις 15/9 σύμβαση έργου παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών με την εταιρία Ernst & Young Α.Ε.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, για τον σκοπό αυτό η εταιρία έχει συγκροτήσει ειδική ομάδα που απαρτίζεται από έμπειρα στελέχη της η οποία θα συνεργαστεί στενά με τα στελέχη της Ernst & Young προκειμένου να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τις 31/10/2010 η εφαρμογή των απαιτούμενων έργων εναρμόνισης στο Solvency II (QIS5, Gap Analysis, ΙΤ Gap Analysis, Roadmap).

Όπως επισημαίνεται, η Ευρώπη Α.Ε.Γ.Α., η οποία είναι μία υγιής, φερέγγυα και κερδοφόρα εταιρία, συγγενής εταιρία της Εθνικής Ασφαλιστικής, συνεχίζει την ανοδική της πορεία και προετοιμάζεται έγκαιρα για την προσαρμογή της στις νέες απαιτήσεις των εποπτικών αρχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v