Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ΕΥΑΘ στην 75η ΔΕΘ

Με πληροφοριακό υλικό για τις επιδράσεις της κλιματικής αλλαγής στον υδροφόρο ορίζοντα και για το «στοίχημα» της διασφάλισης επάρκειας νερού στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, άνοιξε το σταντ της ΕΥΑΘ στο πλαίσιο της 75ης ΔΕΘ.

Η ΕΥΑΘ στην 75η ΔΕΘ
Με πληροφοριακό υλικό για τις επιδράσεις της κλιματικής αλλαγής στον υδροφόρο ορίζοντα και για το «στοίχημα» της διασφάλισης επάρκειας νερού στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, άνοιξε το περασμένο Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010 το σταντ της ΕΥΑΘ στο πλαίσιο της 75ης ΔΕΘ (Περίπτερο 15, σταντ 20), παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου Νίκου Παπαδάκη, μελών του Δ.Σ. και προσωπικού της εταιρείας.

Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης με την υφυπουργό Θεοδώρα Τζάκρη, οι υφυπουργοί Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης και Σπύρος Βούγιας, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων του υπουργείου Υποδομών Γιάννης Οικονομίδης, η γενική γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Μαρία Λιονή, ο πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ Θεμιστοκλής Λέκκας κι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Νίκος Μπάρδης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v