Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Otesat: Συμμετοχή στην έκθεση Exclusive Yachting

H Otesat-Maritel λαμβάνει μέρος στην 9η Πλωτή έκθεση σκαφών αναψυχής και προϊόντων & υπηρεσιών yachting & lifestyle “Exclusive Yachting” που θα διεξαχθεί στην Alsity Μαρίνα του Αγ. Κοσμά, από 16-20 Σεπτεμβρίου 2010.

Otesat: Συμμετοχή στην έκθεση Exclusive Yachting
H Otesat-Maritel, θυγατρική του ΟΤΕ, λαμβάνει μέρος στην 9η Πλωτή έκθεση σκαφών αναψυχής και προϊόντων & υπηρεσιών yachting & lifestyle “Exclusive Yachting” που θα διεξαχθεί στην Alsity Μαρίνα του Αγ. Κοσμά, από 16-20 Σεπτεμβρίου 2010.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα παρουσιαστούν περισσότερα από 200 σκάφη αναψυχής και yachts μεταξύ των οποίων κάποια από τα καλύτερα μοντέλα της διεθνούς ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Σημειώνεται, ότι η Otesat-Maritel προσκαλεί τους φίλους του Yachting να παρευρεθούν στην έκθεση στο stand 56 και να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτει και που απευθύνονται σε σκάφη αναψυχής και Yachts στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Έμφαση θα δοθεί στα broadband δορυφορικά συστήματα Inmarsat FleetBroadband 150, το νεότερο μέλος στην οικογένεια των υπηρεσιών Inmarsat FleetBroadband, το δορυφορικό τηλέφωνο IsatPhone που εντάχθηκε στο portfolio του Inmarsat τον Ιούνιο του 2010, το Iridium OpenPort, το νεότερο broadband σύστημα της εταιρείας Iridium, καθώς και το δορυφορικό τηλέφωνο Iridium Handheld 9555.

Η Otesat-Maritel στην Exclusive Yachting θα παρουσιάσει το νέο προϊόν “Maritime Satellite TV”, επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της στις υπηρεσίες ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v