Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ:Νέα υπηρεσία προς τους εμπορικούς της πελάτες

Μια νέα υπηρεσία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εμπορικών πελατών της Μέσης Τάσης θέτει σε εφαρμογή η ΔΕΗ. Πρόκειται για το σύστημα «ΑΡΤΕΜΙΣ», που έχει ήδη εγκατασταθεί σε όλες τις Υπηρεσίες Μεγάλων Πελατών.

ΔΕΗ:Νέα υπηρεσία προς τους εμπορικούς της πελάτες
Μια νέα υπηρεσία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εμπορικών πελατών της Μέσης Τάσης θέτει σε εφαρμογή η ΔΕΗ.

Πρόκειται για το σύστημα με την επωνυμία «ΑΡΤΕΜΙΣ», που έχει ήδη εγκατασταθεί σε όλες τις Υπηρεσίες Μεγάλων Πελατών της ΔΕΗ, παρέχοντας: 

* το ιστορικό της διακύμανσης των καταναλώσεων και της αέργου ισχύος, 
* την παρακολούθηση της πορείας του συντελεστή χρησιμοποίησης της ισχύος που καταναλώνεται και τα περιθώρια για τη βελτίωσή του, 
* τη συγκριτική τιμολόγηση με όλα τα τιμολόγια Μέσης Τάσης, ώστε ο πελάτης να μπορεί να επιλέξει το πλέον συμφέρον για την επιχείρησή του τιμολόγιο.

Έτσι, με αυτή τη νέα υπηρεσία, ο κάθε ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας θα μπορεί, με τη συνδρομή του έμπειρου προσωπικού της ΔΕΗ, να προγραμματίζει τη λειτουργία του μηχανολογικού εξοπλισμού και των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων που χρησιμοποιεί, επιτυγχάνοντας καλύτερη ενεργειακή απόδοση αλλά και μείωση του λογαριασμού του για ηλεκτρική ενέργεια.

Η πρώτη επίδειξη αυτού του Συστήματος θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, το διάστημα από 11 – 21 Σεπτεμβρίου 2010, στο περίπτερο της ΔΕΗ Α.Ε.. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερο και να ενημερωθούν για τιμολογιακά και ενεργειακά θέματα των επιχειρήσεων τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v