ΟΛΠ: Υπεγράφη η συλλογική σύμβαση εργασίας

Υπεγράφη στο τέλος Ιουλίου η συλλογική σύμβαση εργασίας του υπαλληλικού προσωπικού του ΟΛΠ από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας κ. Νίκο Γιαννή και τους εκπροσώπους της δευτεροβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης υπαλλήλων λιμένων Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ).

ΟΛΠ: Υπεγράφη η συλλογική σύμβαση εργασίας
Υπεγράφη στο τέλος Ιουλίου η συλλογική σύμβαση εργασίας του υπαλληλικού προσωπικού του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας κ. Νίκο Γιαννή και τους εκπροσώπους της δευτεροβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης υπαλλήλων λιμένων Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ).

Η συλλογική σύμβαση αφορά το χρονικό διάστημα 1.1.2004 - 31.12.2005 και, όπως τόνισε ο Δ/νων Σύμβουλος Ν.Γιαννής, ”όχι μόνο διασφαλίζει την πολύτιμη εργασιακή ειρήνη και σταθερότητα για μια διετία, αλλά θέτει τις βάσεις προκειμένου να τεθεί η εταιρεία σε νέα αναπτυξιακή τροχιά, όσο και για μια νέα ποιότητα εργασιακού, συνδικαλιστικού και διαπραγματευτικού ήθους και ευθύνης”.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων εξέφρασαν την ανεπιφύλακτη ικανοποίηση τους για το κλίμα αμοιβαίας κατανόησης, αλλά και την ευθύτητα και υπευθυνότητα της νέας διοίκησης και της κυβέρνησης.

Αποτελεί αναμφισβήτητη επιτυχία για όλους ότι οι μισθολογικές αυξήσεις διατηρήθηκαν εντός των πλαισίων της εισοδηματικής πολιτικής της κυβέρνησης και κινούνται εντός των ορίων της οικονομικής κατάστασης της εταιρίας, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο Δ/νων Σύμβουλος Ν. Γιαννής κατέληξε πως ”το νόημα της μισθολογικής αύξησης είναι και η αντίστοιχη συνεχής προσπάθεια που αναλαμβάνει το έμψυχο δυναμικό της εταιρείας για βελτίωση της ατομικής απόδοσης και της ανταγωνιστικότητας του μεγαλύτερου λιμένος της χώρας και ενός από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v