Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Jumbo: Ικανοποιητική αύξηση πωλήσεων στο δίμηνο

Θετικές είναι οι πρώτες ενδείξεις από τις πωλήσεις των δύο πρώτων μηνών της χρήσης Ιούλιος 2010-Ιούνιος 2011 της Jumbo, καθώς ο ρυθμός αύξησης των πωλήσεων είναι σύμφωνος με τον στόχο της διοίκησης για ετήσια αύξηση 2%.

Jumbo: Ικανοποιητική αύξηση πωλήσεων στο δίμηνο
Θετικές είναι οι πρώτες ενδείξεις από τις πωλήσεις των δύο πρώτων μηνών της τρέχουσας οικονομικής χρήσης Ιούλιος 2010 - Ιούνιος 2011 της Jumbo, καθώς ο ρυθμός αύξησης των πωλήσεων είναι σύμφωνος με τον στόχο της διοίκησης για ετήσια αύξηση των πωλήσεων 2%.

Υπενθυμίζεται ότι οι πωλήσεις του Σεπτεμβρίου, που περιλαμβάνουν την έναρξη της σχολικής περιόδου, είναι σημαντικές για το πρώτο τρίμηνο καθώς αντιστοιχούν στο 10% των ετήσιων πωλήσεων.

Το δίκτυο καταστημάτων του ομίλου αποτελείται σήμερα από 46 σημεία πώλησης μετά και την έναρξη του τρίτου υπερκαταστήματος στη Βουλγαρία, ενώ μέχρι τον Δεκέμβριο έχει προγραμματιστεί η έναρξη ακόμα πέντε υπερκαταστημάτων, εκ των οποίων τα τρία στην Ελλάδα, ένα στην Κύπρο και ένα ακόμα στη Βουλγαρία.

Η Jumbo ΑΕΕ θα ανακοινώσει τα ετήσια αποτελέσματα για την οικονομική χρήση 2009 - 2010 στις 23 Σεπτεμβρίου 2010, μετά το τέλος της συνεδρίασης του Χ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v