Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Δ. Παλαιολόγος CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής

Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και αντιπροέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Ασφαλιστικής αναλαμβάνει ο κ. Δούκας Παλαιολόγος.

Ο Δ. Παλαιολόγος CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής
Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και αντιπροέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Ασφαλιστικής αναλαμβάνει ο κ. Δούκας Παλαιολόγος.

Σημαίνον στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς ο κ. Παλαιολόγος, υπήρξε, ως γνωστόν, βασικός μέτοχος και διευθύνων σύμβουλος της Alpha Ασφαλιστικής (νωρίτερα Ελληνοβρετανικής), ενώ επί σειρά ετών έχει υπηρετήσει τον κλάδο στο προεδρείο της Ενώσεως Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των συνεργειών με την Εθνική Τράπεζα, ύστερα από μεταβολή που θα πραγματοποιηθεί στο καταστατικό της εταιρίας, η γενική διεύθυνση χωρίζεται σε δύο βασικούς τομείς: Ο πρώτος αφορά διοικητικά θέματα, ανθρώπινο δυναμικό και πωλήσεις, και ο δεύτερος τους παραγωγικούς κλάδους Ζωής και Γενικών Ασφαλειών, όπως επίσης και θέματα bancassurance.

Έτσι, εκτός του κ. Σπύρου Λευθεριώτη, ο οποίος ηγείται του πρώτου τομέα, καθήκοντα γενικού διευθυντή της Εθνικής Ασφαλιστικής αναλαμβάνει και ο κ. Τάσσος Παγώνης, ο οποίος τοποθετείται επικεφαλής του δεύτερου αυτού τομέα.

Ο κ. Παγώνης, επί σειρά ετών στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς (διευθυντικές θέσεις Ν.Ν., Metrolife, XiosBank, Πειραιώς Ζωής), έχει μεταξύ άλλων σημαντική εμπειρία στο bancassurance, χώρο από τον οποίον τόσο η Εθνική Τράπεζα όσο και η Εθνική Ασφαλιστική προσδοκούν σημαντικά οφέλη.

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας θα συγκληθεί την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2004, προκειμένου να επικυρώσει τις παραπάνω αποφάσεις.

Ο πρόεδρος και διοικητής της Εθνικής Τράπεζας και πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Τάκης Αράπογλου, παρουσίασε την Παρασκευή (30/7/04) σε διευθυντικά στελέχη της εταιρίας, αλλά και σε εκπροσώπους του παραγωγικού δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής, το νέο διοικητικό σχήμα της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Ο πρόεδρος τόνισε τη σημασία που αποδίδει η τράπεζα στη συγκεκριμένη θυγατρική της, όπως επίσης και την πρόθεση της ΕΤΕ να συμβάλει με κάθε τρόπο στην ενίσχυση των εργασιών της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Ο κ. Αράπογλου υπογράμμισε την ανάγκη συνεργειών μεταξύ ΕΤΕ και Εθνικής Ασφαλιστικής, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο διοικητικό σχήμα θα εργασθεί προς αυτή την κατεύθυνση.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v