Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Διάκριση με το Ruban d’Honneur

Η Frigoglass έλαβε την τιμητική διάκριση Ruban d’Honneur στο δεύτερο στάδιο των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων που χορηγεί η HSBC. Θα διαγωνιστεί ως φιναλίστ στην κατηγορία «Καινοτομία» για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία.

Frigoglass: Διάκριση με το Ruban d’Honneur
Η Frigoglass γνωστοποιεί ότι έλαβε την τιμητική διάκριση Ruban d’Honneur στο δεύτερο στάδιο των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων που χορηγεί η HSBC.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η διάκριση Ruban d’Honneur αποτελεί ένα εντυπωσιακό επίτευγμα καθώς ο συγκεκριμένος θεσμός τιμά τις επιχειρήσεις εκείνες που ξεχωρίζουν στον κλάδο τους. Η Frigoglass θα διαγωνιστεί τώρα ως φιναλίστ στην κατηγορία «Καινοτομία» για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία.

Το Ruban d’Honneur απονέμεται σε συνολικά 10 επιτυχείς συμμετοχές σε κάθε κατηγορία. Οι κριτές επιλέγουν ποιες επιχειρήσεις διακρίνονται στο επίπεδο του Ruban d’Honneur, και ο τελικός νικητής επιλέγεται ανάμεσα στους φιναλιστ αυτής της διάκρισης.

Όλες οι εταιρείες που διακρίθηκαν με το Ruban d’Honneur θα παρουσιαστούν στην κριτική επιτροπή εξαιρετικά διακεκριμένων ακαδημαϊκών, κυβερνώντων κρατών και παραγόντων της επιχειρηματικής ζωής και των μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα 27 κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Frigoglass, που ήταν μια από τις δύο ελληνικές εταιρείες στις οποίες απενεμήθη η τιμητική διάκριση, είναι μια εταιρεία με παγκόσμια γεωγραφική παρουσία. Η εταιρεία παραμένει εστιασμένη στην Καινοτομία, ενώ πρόσφατα παρουσίασε την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά επαγγελματικών ψυγείων φιλικών προς το περιβάλλον παγκοσμίως.

Ο Πέτρος Διαμαντίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας σχολίασε: “Για την Frigoglass η διάκριση Ruban d’Honneur από τα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία είναι πραγματική απόδειξη της αποφασιστικότητας και του πάθους μας. Η αναγνώριση αυτή αντικατοπτρίζει την δέσμευση των ανθρώπων μας, τον ισχυρό προσανατολισμό μας στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και την ιδιαίτερη σημασία που δίνουμε στο ρόλο της καινοτομίας στο επιχειρηματικό μας μοντέλο”.

Ο Adrian Tripp, CEO των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων σχολίασε, “Η διάκριση αυτή αποτελεί σημαντικό επίτευγμα. Το ενδιαφέρον της Ευρωπαϊκής Επιχειρηματικής Κοινότητας εστιάζεται στους φιναλίστ του Ruban d’Honneur recipients και η Frigoglass επέδειξε πραγματικό ταλέντο στην Καινοτομία παρά το αντίξοο οικονομικό περιβάλλον. Μαζί με την HSBC ευχόμαστε στην Frigoglass κάθε επιτυχία στον τελευταίο κύκλο του διαγωνισμού των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών βραβείων”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v