Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Olympic Air: Προσφορά υπηρεσιών υγείας

Tο μαιευτήριο ΛΗΤΩ του ομίλου ΥΓΕΙΑ, γιορτάζοντας τα 40 χρόνια λειτουργίας του, προσφέρει εκπτωτικά κουπόνια στους επιβάτες του εσωτερικού δικτύου της Olympic Air από 23/8 μέχρι και 29/8.

Olympic Air: Προσφορά υπηρεσιών υγείας
Tο μαιευτήριο ΛΗΤΩ του ομίλου ΥΓΕΙΑ, γιορτάζοντας τα 40 χρόνια λειτουργίας του, προσφέρει εκπτωτικά κουπόνια στους επιβάτες του εσωτερικού δικτύου της Olympic Air από τις 23/8 μέχρι και τις 29/8. Η προσφορά θα ισχύει μέχρι και τις 31/10/2010.

Συγκεκριμένα, προσφέρεται έκπτωση 20% στις γυναίκες εκείνες που θα επιθυμούσαν να κάνουν μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2010 ΠΑΠ ΤΕΣΤ, εργαστηριακές εξετάσεις και μέτρηση οστικής μάζας.

Επίσης, με τα ίδια εκπτωτικά κουπόνια προσφέρεται δωρεάν η πρώτη επίσκεψη στο τμήμα αισθητικών υπηρεσιών Laser του ΛΗΤΩ.

O όμιλος Υγεία είναι o επενδυτικός βραχίονας της MIG στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας και ο πλέον εξελισσόμενος όμιλος στον χώρο της Ιδιωτικής υγείας στην Ελλάδα.
Όραμά του είναι να καταστεί ο μεγαλύτερος όμιλος παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

Σήμερα ο όμιλος Υγεία έχει παρουσία σε 4 χώρες της ΝΑ. Ευρώπης, με 10 ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα, στην Τουρκία, στην Αλβανία και στην Κύπρο, και απασχολεί περίπου 5.000 εργαζομένους και περισσότερους από 4.000 συνεργάτες ιατρούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v