Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αττικής: Αντικατάσταση μελών - στις 12/8 η γ.σ.

Την αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών, τον επαναπροσδιορισμό των αρμοδιοτήτων των διευθυντικών στελεχών, καθώς και τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης στις 12 Αυγούστου, ενέκρινε το δ.σ. της Τράπεζας Αττικής, κατά τη διάρκεια συνεδριάσής του στις 20 Ιουλίου.

Αττικής: Αντικατάσταση μελών - στις 12/8 η γ.σ.
Την αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών, τον επαναπροσδιορισμό των αρμοδιοτήτων των διευθυντικών στελεχών, καθώς και τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης στις 12 Αυγούστου, ενέκρινε το δ.σ. της Τράπεζας Αττικής, κατά τη διάρκεια συνεδριάσής του στις 20 Ιουλίου.

Ειδικότερα, το δ.σ. της Τράπεζας Αττικής εξέλεξε σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Αναστάσιου Κουτεντάκη του Μιχαήλ, ως νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του δ.σ., τον κ. Θεόδωρο Δραγκιώτη του Αναστασίου.

Μετά την αντικατάσταση αυτή το δ.σ. της Τράπεζας έχει ως εξής:

Αναστάσιος Κουμπλής του Ιωάννη (εκτελεστικό μέλος) πρόεδρος δ.σ. & εντεταλμένος σύμβουλος, Τρύφων Κολλίντζας του Ευαγγέλου (εκτελεστικό μέλος) διευθύνων σύμβουλος, Δημήτριος Μπουζιάκας του Αθανασίου (μη εκτελεστικό μέλος) αντιπρόεδρος δ.σ., Παναγιώτης Τσουπίδης του Στεφάνου (μη εκτελεστικό μέλος), Αντώνιος Καμινάρης του Δημητρίου (μη εκτελεστικό μέλος), Αυγουστίνος Βιτζηλαίος του Μιχαήλ (μη εκτελεστικό μέλος).

Ακόμη, διορίστηκαν οι Χριστίνα Γαλιατσάτου του Γερασίμου (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος), Θεόδωρος Δραγκιώτης του Αναστασίου (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος), Σπυρίδων Ζαννιάς του Αναστασίου (μη εκτελεστικό μέλος), Καλλέργος Σημαντηράκης του Χρήστου (μη εκτελεστικό μέλος) και Χαρίλαος Δάσκαλος του Ευαγγέλου (μη εκτελεστικό μέλος).

Εξάλλου, το δ.σ. της Τράπεζας Αττικής, προέβη σε επαναπροσδιορισμό των αρμοδιοτήτων του προέδρου και εντεταλμένου συμβούλου, καθώς και του διευθύνοντος συμβούλου της τράπεζας, όπως οι αρμοδιότητες αυτές αναλυτικά αναφέρονται στο υπ’ αριθμ.938/ 20.07.2004 Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ακόμη, όρισε τον κ. Γεώργιο Δασκαλόπουλο του Κωνσταντίνου ως γενικό διευθυντή της Τράπεζας Αττικής, και προσδιόρισε τις αρμοδιότητές του όπως αυτές αναλυτικά αναφέρονται στο υπ’ αριθμ.938/20.07.2004 Πρακτικό του διοικητικού συμβουλίου.

Ακόμη, το δ.σ. όρισε ως υπεύθυνους καθορισμού του προσανατολισμού της Τράπεζας Αττικής κατά τις διατάξεις του Ν. 2076/1992 τους κ. Αναστάσιο Κουμπλή, πρόεδρο του δ.σ. και εντεταλμένο σύμβουλο και Τρύφωνα Κολλίντζα, διευθύνοντα σύμβουλο.

Επιπλέον, εξελέγησαν ως μέλη της επιτροπής Audit Committee, οι κ. Αντώνης Καμινάρης, μη εκτελεστικό μέλος του δ.σ., ως πρόεδρο, Δημήτριος Μπουζιάκας, μη εκτελεστικό μέλος του δ.σ. ως μέλος και αναπληρωτής προέδρου, Χριστίνα Γαλιατσάτου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του δ.σ. ως μέλος. Η θητεία της Επιτροπής Ελέγχου λήγει στις 30.06.2007.

Το δ.σ. αποφάσισε επίσης τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 12 Αυγούστου 2004 με θέμα την ακύρωση 1.616.700 ιδίων μετοχών της Τράπεζας, με αντίστοιχη μείωση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Ακόμη, το δ.σ. ενέκρινε το νέο οργανόγραμμα της Τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v