Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Πτώση ελικοπτέρου της Bellavia

Από τη ΔΕΗ ΑΕ, ανακοινώνεται ότι, σήμερα, 5 Αυγούστου 2010 το ελικόπτερο της BELLAVIA, το οποίο εκτελούσε εργασίες καθαρισμών των μονωτήρων των Γραμμών Υψηλής Τάσης (150 kV) στην Κρήτη, κατέπεσε στην Περιοχή Καστελάκια.

ΔΕΗ: Πτώση ελικοπτέρου της Bellavia
Από τη ΔΕΗ ΑΕ, ανακοινώνεται ότι, σήμερα, 5 Αυγούστου 2010 και ώρα 12:10 το ελικόπτερο της εταιρείας BELLAVIA, το οποίο εκτελούσε εργασίες καθαρισμών των μονωτήρων των Γραμμών Υψηλής Τάσης (150 kV) στην Κρήτη, κατέπεσε στην Περιοχή Καστελάκια, λίγο έξω από το Ρέθυμνο.

Οι δύο επιβαίνοντες στο ελικόπτερο, ο πιλότος και ο χειριστής του εξοπλισμού πλυσίματος των μονωτήρων, τραυματίσθηκαν κατά την πρόσκρουση, και, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το προσωπικό της βάσης της εταιρείας BELLAVIA και της ΔΕΗ και ενημερώθηκαν άμεσα οι τοπικές αρχές, οι δύο τραυματισθέντες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Η ΔΕΗ εκφράζει την συμπαράστασή της προς τους δύο τραυματισθέντες και τις οικογένειές τους, ενώ θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια προς τις αρμόδιες αρχές για τη διερεύνηση των αιτίων του ατυχήματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v