Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Papadimitriou: Η ελληνική γεύση στην Olympic Air

Όσοι επιλέξουν να ταξιδέψουν με την OLYMPIC AIR θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στο γεύμα τους το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Μεσσηνίας και το βαλσαμικό ξίδι Papadimitriou.

Papadimitriou: Η ελληνική γεύση στην Olympic Air
Όσοι επιλέξουν να ταξιδέψουν με την OLYMPIC AIR θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στο γεύμα τους το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Μεσσηνίας και το βαλσαμικό ξίδι Papadimitriou.

Η αναγνωρισμένη ποιότητα, η αισθητική της συσκευασίας και η ελληνική προέλευση των προϊόντων Papadimitriou αποτέλεσαν κριτήριο για την επιλογή τους από την OLYMPIC AIR και την αντικατάσταση από τις 15 Σεπτεμβρίου 2010 της εισαγόμενης ατομικής συσκευασίας ελαιόλαδου και βαλσαμικού ξιδιού που συνοδεύει τα γεύματά της.

Τα προϊόντα Papadimitriou αποτελούν σύμμαχο στην υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Η υψηλή διατροφική τους αξία συνδυάζεται με την εξαιρετική γεύση και τα αναδεικνύει σε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας διατροφής. Γι' αυτό και συγκαταλέγονται στη μικρή ομάδα των ελληνικών τυποποιημένων προϊόντων που κέρδισαν την εμπιστοσύνη όχι μόνο της ελληνικής αλλά και της διεθνούς αγοράς.

Η εταιρία Papadimitriou είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες τροφίμων στη νότια Ελλάδα με εμπορική διαδρομή εβδομήντα ετών και οικογενειακή παράδοση τριών γενεών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v