Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Διάκριση του Investor Relations

Ο ΟΤΕ ανακοινώνει ότι η εταιρεία επιβραβεύθηκε το 2010, με υψηλές διακρίσεις, στην ετήσια πανευρωπαϊκή κατάταξη του Extel για τις Επενδυτικές Σχέσεις που οργανώνει η Thomson-Reuters.

ΟΤΕ: Διάκριση του Investor Relations
Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος ΑΕ (ΟΤΕ ΑΕ) ανακοινώνει ότι η εταιρεία επιβραβεύθηκε το 2010, με υψηλές διακρίσεις, στην ετήσια πανευρωπαϊκή κατάταξη του Extel για τις Επενδυτικές Σχέσεις που οργανώνει η Thomson-Reuters.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο OΤΕ ψηφίστηκε «Καλύτερη Εταιρεία για Επενδυτικές Σχέσεις στην Ελλάδα», το 2010, από Ευρωπαίους αναλυτές και επενδυτές. Σχολιάζοντας τη διάκριση αυτή ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, κ. Παναγής Βουρλούμης, συνεχάρη τον Προϊστάμενο κ. Δ. Τζελέπη και τα μέλη της Διεύθυνσης Σχέσεων με Μετόχους σημειώνοντας ότι: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που επιβραβεύονται οι προσπάθειες και η δέσμευση μας, να εξασφαλίζουμε το υψηλότερο επίπεδο διαφάνειας, διακυβέρνησης και υποστήριξης των επενδυτών».

Η ετήσια κατάταξη της Thomson-Reuters, θεωρείται πανευρωπαϊκά η εγκυρότερη και πιο αδιάβλητη μέθοδος αξιολόγησης της απόδοσης στον τομέα των Σχέσεων με Επενδυτές (Investor Relations), καθώς ψηφίζουν περισσότεροι από 2.000 αναλυτές από 225 επενδυτικές τράπεζες. 

Όπως επισημαίνεται, η διαδικασία παρακολουθείται και επικυρώνεται από την ελεγκτική εταιρεία Deloitte, ενώ οι ψήφοι σταθμίζονται με βάση την σημαντικότητα και το μέγεθος της εταιρείας του κάθε ψηφίζοντος, εξασφαλίζοντας έτσι την αντικειμενικότητα της αξιολόγησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v