Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H διανομή των προϊόντων Ιntel από την Info-Quest

H Info-Quest, ανέλαβε τη διανομή των προϊόντων της Intel στην Ελληνική αγορά, καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας που την καθιστά επίσημο διανομέα όλων των επεξεργαστών της Ιntel.

H διανομή των προϊόντων Ιntel από την Info-Quest
H Info-Quest, ανέλαβε τη διανομή των προϊόντων της Intel στην Ελληνική αγορά. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Info-Quest, μέχρι πρόσφατα ΟΕΜ partner της Intel, υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρία, που την καθιστά πλέον επίσημο διανομέα όλων των επεξεργαστών, καθώς και των μητρικών πλακετών (motherboards), των προϊόντων δικτύωσης και των servers της Intel στην Ελληνική αγορά.

” Η διεύρυνση της συνεργασίας μας με την Intel, αποτελεί το επισφράγισμα της μακρόχρονης, στενής και άριστης σχέσης των δύο εταιριών, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την κυρίαρχη θέση, που κατέχει η Info-Quest στον τομέα της διανομής προηγμένων προϊόντων και υπηρεσιών πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών στην Ελληνική αγορά. Οι σημαντικές επενδύσεις της Info-Quest σε υποδομές & logistics – ERP SAP, σύγχρονο Logistic center, πρότυποι αποθηκευτικοί χώροι, B2B εφαρμογή Quest On Line – την καθιστούν έναν ιδιαίτερα αξιόπιστο συνεργάτη των διεθνών κατασκευαστών για την προώθηση των προϊόντων τους στην αγορά ” δήλωσε ο κ. Δημήτρης Εφορακόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Info-Quest. ” Το νέο συμβόλαιο διανομής μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας την ολοκληρωμένη γκάμα των καταξιωμένων προϊόντων της Intel, καθώς και την εγγύηση, τα συνοδευτικά προγράμματα προώθησης και την υποστήριξη του κορυφαίου κατασκευαστή.”

” Η ανάληψη της διανομής των προϊόντων μας από την Info-Quest είναι ιδιαίτερα σημαντική” δήλωσε ο κ. Χρήστος Τσάγκος, Γενικός Διευθυντής της Intel Ελλαδος. ”Την τελευταία περίοδο, έχουμε διαπιστώσει ένα αυξημένο ενδιαφέρον και μία ιδιαίτερη προτίμηση των Ελλήνων χρηστών για τα προϊόντα της Intel και πιο συγκεκριμένα για την οικογένεια επεξεργαστών Intel Pentium®4. Είμαστε βέβαιοι πως η νέα αυτή συνεργασία θα διευρύνει το κανάλι διανομής μας και θα συμβάλλει στην καλύτερη υποστήριξη της Ελληνικής αγοράς”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v