Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Εναρξη λειτουργίας σε Νεμπράσκα

Με το νέο σύστημα online της Intralot γίνεται πλέον η διεξαγωγή των τυχερών παιχνιδιών της Κρατικής Λοταρίας της Νεμπράσκα (ΗΠΑ), καθώς πραγματοποιήθηκε η μετατροπή από το παλιό σύστημα άλλου προμηθευτή στο σύστημα της Intralot.

Intralot: Εναρξη λειτουργίας σε Νεμπράσκα
Το πρώτο σύστημα της Intralot στην αγορά των ΗΠΑ είναι πλέον γεγονός, καθώς η διεξαγωγή των τυχερών παιχνιδιών της Κρατικής Λοταρίας της Νεμπράσκα γίνεται με το νέο on-line σύστημα της Intralot.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Intralot, η μετατροπή από το παλιό σύστημα άλλου προμηθευτή στο σύστημα της Intralot πραγματοποιήθηκε επιτυχώς και είναι σε πλήρη λειτουργία.

Υπογραμμίζεται ότι η Intralot αποτελεί την πρώτη εταιρία με έδρα εκτός ΗΠΑ που εγκαθιστά on-line σύστημα σε κρατική λοταρία στη μεγάλη αυτή αγορά.



Οι κάτοικοι της Νεμπράσκα μπορούν να παίξουν τα παιχνίδια αριθμολαχεία Pick 5, 2by2 και Powerball (το διασυνοριακό παιχνίδι ΛΟΤΤΟ στις ΗΠΑ) μέσων των 1.500 τερματικών CORONIS, τα οποία είναι δια-συνδεδεμένα με το διπλό κεντρικό σύστημα (κύριο και εφεδρικό) μέσω δορυφορικού δικτύου (VSAT) στο οποίο έχει εγκατασταθεί η πλατφόρμα λογισμικού LOTOS.

Παράλληλα, το νέο σύστημα της Λοταρίας δίνει γρηγορότερη εκτύπωση κουπονιών από το προηγούμενο σύστημα και παρέχει στους παίκτες τη δυνατότητα επιλογής επιπλέον λειτουργιών όπως επαναγορά δελτίων με τους ίδιους αριθμούς, πακέτο επιλογών δελτίων, κλπ.

Οι πράκτορες και το αγοραστικό κοινό της Νεμπράσκα υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό το σύστημα της Intralot, καθώς τα τερματικά CORONIS διαθέτουν οθόνη αφής και πολλαπλές λειτουργίες που διευκολύνουν τις καθημερινές διαχειριστικές λειτουργίες των πρακτόρων.

Υπενθυμίζεται ότι η σύμβαση με τη Λοταρία της Νεμπράσκα υπεγράφη μετά από διαγωνισμό και την ενδελεχή αξιολόγηση όλων των τεχνικών και λειτουργικών χαρακτηριστικών των προσφερόμενων συστημάτων, των οικονομικών μεγεθών καθώς επίσης και τον επισταμένο έλεγχο των εταιριών και των στελεχών του Ομίλου σε θέματα διαφάνειας, αξιοπιστίας και ασφάλειας.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι επτά (7) χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης για δύο (2) χρόνια και περιλαμβάνει την προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία ενός ολοκληρωμένου on-line συστήματος, καθώς και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα marketing και εισαγωγής νέων παιχνιδιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v