Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom Telecom: Νέο έργο στην Γκάνα, 1,2 εκ. δο

Η διοίκηση της εταιρίας Intracom Telecom ανακοίνωσε σήμερα την υπογραφή συμβολαίου αξίας 1,2 εκατ. δολαρίων με τη DiscoveryTel Ghana, για την ανάπτυξη του πρώτου δικτύου Mobile WiMAX στην Γκάνα.

Intracom Telecom: Νέο έργο στην Γκάνα, 1,2 εκ. δο
Η διοίκηση της εταιρίας Intracom Telecom ανακοίνωσε σήμερα την υπογραφή συμβολαίου αξίας 1,2 εκατ. δολαρίων με τη DiscoveryTel Ghana, για την ανάπτυξη του πρώτου δικτύου Mobile WiMAX στην Γκάνα.

Στο πλαίσιο της εν λόγω σύμβασης η Intracom Telecom θα υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο Mobile WiMAX, βασισμένο στα προϊόντα της OmniMAX και OmniBAS (πλατφόρμα WiMAX & πλατφόρμα μικροκυματικών συστημάτων υψηλής χωρητικότητας τεχνολογίας Ethernet αντίστοιχα).

Στο έργο θα χρησιμοποιηθεί η λύση uni|MS της Intracom Telecom για την ολοκληρωμένη παρακολούθηση και διαχείριση του δικτύου της DiscoveryTel.

Όπως επισημαίνεται, το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του 2010 και θα δώσει τη δυνατότητα στην DiscoveryTel Ghana να παρέχει ασύρματες ευρυζωνικές υπηρεσίες σε εταιρικούς και οικιακούς χρήστες στην πρωτεύουσα της Γκάνας (πληθυσμού 2 εκ. κατοίκων), και στην ευρύτερη περιοχή.

Στην σύμβαση επίσης, προβλέπεται η επέκταση της συνεργασίας για την παροχή αντίστοιχων ευρυζωνικών υπηρεσιών και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

ζήτηση υπηρεσιών φωνής και δεδομένων στη Δ. Αφρική αυξάνεται ραγδαία. Σε αυτό το διαρκώς αναπτυσσόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την Intracom Telecom και να εκμεταλλευτούμε τις τεχνολογικά προηγμένές και οικονομικά αποδοτικές ασύρματες λύσεις της προκειμένου να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας ευρυζωνικές υπηρεσίες στους πελάτες μας" σχολίασε ο κ. Λεωνίδας Σκαρλάτος, Πρόεδρος του ομίλου και Γενικός Δ/ντής Λειτουργιών (COO) της DiscoveryTel.

"Τα νέα ασύρματα προϊόντα της εταιρίας δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες μας, να προσφέρουν υψηλού επιπέδου ευρυζωνικές υπηρεσίες άμεσα και με πολύ χαμηλό λειτουργικό κόστος. Είμαστε έτοιμοι να συνεισφέρουμε ουσιαστικά στο έργο της DiscoveryTel τόσο με τις προηγμένες πλατφόρμες OmniMAX και OmniBAS της εταιρίας, όσο και με την πολυετή εμπειρία μας στην ανάπτυξη μεγάλης κλίμακας σύνθετων έργων παγκοσμίως", δήλωσε ο κ. Στέφανος Χατζηαγάπης, επικεφαλής του επιχειρηματικού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom.

--- Σχετικά με το OmniMAX

Το OmniMAX είναι μια κορυφαία και καινοτόμος λύση WiMAX η οποία δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαμβάνουν σταθερές και ασύρματες ευρυζωνικές υπηρεσίες. Αποτελεί ιδανική λύση για εδραιωμένους αλλά και νέους παρόχους επιτρέποντας τη γρήγορη υλοποίηση εξελιγμένων και εξατομικευμένων υπηρεσιών, εγγυημένη απόδοση και χαμηλό κόστος επένδυσης. Το OmniMAX λειτουργεί σε συχνότητες 2.5 - 2.7 GHz και 3.4 - 3.8 GHz, είναι απόλυτα συμβατό με τις προδιαγραφές των πιστοποιήσεων IEEE 802.16e-2005 και WiMAX Forum Wave-II, ενώ συμβάλλει οικολογικά λόγω της μειωμένης κατανάλωσης ισχύος.

--- Σχετικά με το OmniBAS

Το OmniBAS είναι μία πλατφόρμα μικροκυματικών συστημάτων υψηλής χωρητικότητας τεχνολογίας Ethernet. Αποτελεί βέλτιστη λύση για τους παρόχους σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, καθώς και για τους οργανισμούς κοινής ωφέλειας.

Επιτρέποντας τη σταδιακή αλλά και ομαλή μεταγωγή προς δίκτυα all-IP, το OmniBAS παρέχει νέες υπηρεσίες καθώς και αύξηση της υπάρχουσας συνδρομητικής βάσης χωρίς επιπλέον έξοδα.

Οι παραδοσιακές circuit-based υπηρεσίες εξυπηρετούνται μέσω τεχνολογίας Pseudo-Wire (PW) και παρέχονται με εξασφαλισμένη υψηλή ποιότητα. Ενσωματώνοντας τους πιο αποτελεσματικούς μηχανισμούς διαχείρισης της συνδρομητικής κίνησης καθώς και τις πιο εξελιγμένες τεχνικές εκμετάλλευσης του διαθέσιμου εύρου ζώνης, το OmniBAS εγγυάται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με κορυφαία διαθεσιμότητα δικτύου.

--- Σχετικά με την DiscoveryTel Ghana

Η DiscoveryTel Ghana Ltd (DTG) ιδρύθηκε το 2004 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την πληροφορική και τις επικοινωνίες, παρέχοντας καινοτόμες υπηρεσίες και σχεδιάζοντας, προμηθεύοντας και υλοποιώντας ολοκληρωμένες υποδομές για Δίκτυα Ευρείας Περιοχής (WANs) και Εικονικά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPNs), και προσφέροντας συγκλίνουσες υπηρεσίες όπως διαδικτύου, δεδομένων, βίντεο και εικόνων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v