Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Olympic Air: Επίσκεψη της Global Aviation

Στα πλαίσια του διαρκούς ενδιαφέροντος της Olympic Air και της Global Aviation για την αεροπορική εκπαίδευση, πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Αερολιμένα Αθηνών συνάντηση ανώτατων διοικητικών στελεχών των δύο εταιριών.

Olympic Air: Επίσκεψη της Global Aviation
Στα πλαίσια του διαρκούς ενδιαφέροντος της Olympic Air και της Global Aviation για την αεροπορική εκπαίδευση, καθώς και την ασφάλεια των πτήσεων, πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών συνάντηση ανώτατων διοικητικών στελεχών των δύο εταιριών.

Τα στελέχη και η διοίκηση της Global Aviation ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν σε ότι αφορά δραστηριότητες της Olympic Air, μεταξύ των οποίων: Eπιχειρησιακός έλεγχος, προγραμματισμός αεροσκαφών και πληρωμάτων, συστήματα και διαδικασίες παρακολούθησης πτήσεων, ασφάλειας πτήσεων και ποιοτικού ελέγχου.

Η Global Aviation, ως η μεγαλύτερη σχολή επαγγελματιών χειριστών στην Αθήνα, εκδήλωσε την πρόθεσή της να αναπτύξει περαιτέρω το υπάρχον πρόγραμμα εκπαίδευσης επαγγελματιών χειριστών αεροσκαφών που ήδη προσφέρει, συμπεριλαμβάνοντας τη χρήση των νέων εξομοιωτών πτήσης που διαθέτει ώστε να συγκλίνει όσο το δυνατό περισσότερο προς την αερομεταφορική λειτουργία, προκειμένου να προσφέρει στους μαθητές της όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εξοικείωση προς το μελλοντικό εργασιακό τους περιβάλλον.

Η Global Aviation και η Olympic Air συμφώνησαν να διερευνήσουν ακόμα περισσότερο όλες τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ τους στους τομείς της αεροπορικής εκπαίδευσης, της ασφάλειας πτήσεων και της απασχόλησης ιπτάμενου προσωπικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v