Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Προγράμματα ηλ. ενέργειας Verbund

Σε συνέχεια της συνεργασίας της Info-Quest με τη Verbund, το www.you.gr και τα 75 καταστήματα U προσφέρουν σε πελάτες τα προγράμματα της πρώτης ιδιωτικής εταιρείας διάθεσης ηλεκτρικής ενέργειας.

Info-Quest: Προγράμματα ηλ. ενέργειας Verbund
Σε συνέχεια της συνεργασίας της Info-Quest με τη Verbund, το www.you.gr και τα 75 καταστήματα U προσφέρουν σε πελάτες μέσης και χαμηλής τάσης στην Ελλάδα τα προγράμματα της πρώτης ιδιωτικής εταιρείας διάθεσης ηλεκτρικής ενέργειας, παρέχοντας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις έκπτωση έως και 20%.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με τη μεταφορά στο δίκτυο της Verbund και τα προγράμματα που παρέχει, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν σημαντικών εκπτώσεων και να εξοικονομήσουν έως και 20% στο λογαριασμό του ηλεκτρικού τους ρεύματος.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεταφορά στο δίκτυο της Verbund γίνεται άμεσα, χωρίς να συνεπάγεται καμία επιπλέον επιβάρυνση, κόστος ενεργοποίησης, ή οποιαδήποτε αλλαγή στην υποδομή του δικτύου και του μετρητή.

Παράλληλα, η Verbund παρέχει τη δυνατότητα απόκτησης «Πράσινων Πιστοποιητικών», που εκδίδονται από την Αυστριακή Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και διασφαλίζουν ότι για όση ενέργεια καταναλώνεται, άλλη τόση παράγεται από Ανανεώσιμες Πηγές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v