Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

OTE: Απόφασισε την εξαγορά του 100% της Otenet

Απόφαση για την εξαγορά του ποσοστού του Otenet που δεν κατέχει ήδη και που ανέρχεται στο 20% έλαβε πριν από λίγη ώρα το Δ.Σ. του ΟΤΕ. Όπως έγινε γνωστό, η απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο της αύξησης των εσόδων του Οργανισμού από το ”Voice over IP” (τηλεφωνία μέσω interent).

OTE: Απόφασισε την εξαγορά του 100% της Otenet
Απόφαση για την εξαγορά του ποσοστού του Otenet που δεν κατέχει ήδη και που ανέρχεται στο 20% έλαβε πριν από λίγη ώρα το Δ.Σ. του ΟΤΕ.

Σήμερα, το ποσοστό του ΟΤΕ στην Otenet ανέρχεται στο 80%.

Όπως έγινε γνωστό, η απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο της αύξησης των εσόδων του Οργανισμού από το ”Voice over IP” (τηλεφωνία μέσω internet).

Επίσης το δ.σ. αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της CosmoΟne στην οποία θα συμμετάσχουν τόσο η Cosmote όσο και η OTEnet αλλά και η ”Διηνεκής Πληροφορική” και η Alpha Bank, ενώ δεν θα συμμετάσχει η Εθνική.

Έπισης συζητήθηκε αλλά δεν ελήφθη απόφαση για το θέμα της αμοιβής των εταιριών Siemens και Intracom αναφορικά με τη συντήρηση του δικτύου του ΟΤΕ για το 2003.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπάρχουν δύο εισηγήσεις μια εκ των οποίων αναφέρει ότι πρέπει να πληρωθούν 25 εκατ. ευρώ, ενώ η άλλη ”μιλά” για μικρότερο ποσό.

Αποφασίστηκε πάντως η σύσταση τριμελούς επιτροπής που θα εξετάσει το θέμα και θα αποφασίσει. Πρόεδρος της επιτροπής θα είναι ο κ. Βουρλούμης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v