Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lamda: ”Παρέδωσε” το Ολυμπιακό Χωριό

Ολοκληρώθηκε στο προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα με την υπογραφή του πρωτοκόλλου παράδοσης-παραλαβής στις 9/07/04 η διαδικασία παράδοσης του Ολυμπιακού Χωριού Τύπου στο Μαρούσι, από τη Lamda Development.

Lamda: ”Παρέδωσε” το Ολυμπιακό Χωριό
Ολοκληρώθηκε στο προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα με την υπογραφή του πρωτοκόλλου παράδοσης-παραλαβής στις 9/07/04 η διαδικασία παράδοσης του Ολυμπιακού Χωριού Τύπου στο Μαρούσι, επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Lamda Development.

Συγκεκριμένα, η Lamda Development παρέδωσε στην Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων ”ΑΘΗΝΑ 2004” (Ο.Ε.Ο.Α.), ένα έργο υψηλών προδιαγραφών, το οποίο αποτελείται από 241 κατοικίες και υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές που είχε θέσει η Επιτροπή, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι η διαδικασία παράδοσης - παραλαβής είχε ξεκινήσει από τα μέσα Μαΐου 2004, ενώ το Ολυμπιακό Χωριό Τύπου αποτελεί ένα εκ των δύο ιδιοχρηματοδοτούμενων έργων των Ολυμπιακών Αγώνων. Εκτείνεται σε συνολική επιφάνεια 202 στρεμμάτων ενώ το ύψος της ιδιωτικής επένδυσης ανέρχεται περίπου στα 400 εκατομμύρια ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v