Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q-Telecom:Στις 610.649 συνδέσεις η πελατειακή βάση

Tις 610.649 συνδέσεις κινητής και σταθερής τηλεφωνίας έφτασε συνολικά η πελατειακή βάση της Q-Telecom στις 30 Ιουνίου 2004. Οι ενεργές συνδέσεις της κινητής τηλεφωνίας έφτασαν τις 549.905 ενώ αυτές της σταθερής τις 60.744.

Q-Telecom:Στις 610.649 συνδέσεις η πελατειακή βάση
Tις 610.649 συνδέσεις κινητής και σταθερής τηλεφωνίας έφτασε συνολικά η πελατειακή βάση της Q-Telecom στις 30 Ιουνίου 2004.

Ειδικότερα σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, οι ενεργές συνδέσεις της κινητής τηλεφωνίας έφτασαν τις 549.905 εκ των οποίων οι 518.786 αφορούν πελάτες καρτοκινητής τηλεφωνίας και οι 31.119 αφορούν πελάτες κινητής τηλεφωνίας με συμβόλαιο.

Ακόμα, οι ενεργές συνδέσεις της σταθερής τηλεφωνίας έφτασαν τις 60.744 οι οποίες αφορούν στο σύνολό τους πελάτες με συμβόλαιο μέσω της επιλογής τoυ δικτύου της Q-Telecom με τη χρήση του τετραψήφιου Κωδικού Επιλογής Φορέα 1765 και Προεπιλογής Φορέα.

Τονίζεται στην ανακοίνωση πως η Q- Telecom συνεχίζει να εστιάζει την εμπορική της πολιτική στην κινητή τηλεφωνία και ειδικότερα στην καρτοκινητή, φθάνοντας το δεύτερο τρίμηνο του 2004 τις 95.952 καθαρές νέες συνδέσεις στην κινητή τηλεφωνία, εκ των οποίων 95.570 αφορούν νέους πελάτες καρτοκινητής τηλεφωνίας, και 382 νέους πελάτες κινητής τηλεφωνίας με συμβόλαιο.

Ο Γενικός Διευθυντής της Q-TELECOM, κ. Κώστας Πριγκηπάκης δήλωσε σχετικά:

”Το δεύτερο τρίμηνο του 2004 ήταν πολύ ικανοποιητικό για την Q-TELECOM σχετικά με τον αριθμό νέων συνδέσεων στην Καρτοκινητή Τηλεφωνία και την ενίσχυση της πελατειακής μας βάσης, γεγονός που αποδεικνύει ότι η Q προσφέρει ανταγωνιστικές ποιοτικές υπηρεσίες σε ελκυστικές τιμές για μία σημαντική ομάδα κοινού.

Παράλληλα, σε αυτό το τρίμηνο επεκτείναμε τις υπηρεσίες μας δυναμικά και στο χώρο της Σταθερής Τηλεφωνίας με την εισαγωγή ενός νέου προϊόντος στην αγορά, της Κάρτας Προπληρωμένου Χρόνου Σταθερής Τηλεφωνίας ”Yα!”, με την οποία οι καταναλωτές μπορούν να μειώσουν σε μεγάλο βαθμό τα έξοδά τους στη σταθερή τηλεφωνία.

Επίσης, από το Β’ Τρίμηνο προσφέρουμε ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες Σταθερής Ασύρματης Πρόσβασης σε εταιρικούς πελάτες, όπως αριθμοδότηση, πρόσβαση, φωνή, internet και δεδομένα.

Αναπτύσσοντας και βελτιώνοντας τις υπηρεσίες μας, συντελούμε στην υλοποίηση του οράματος της Info-Quest, για την παροχή ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών λύσεων στις συγκλίνουσες αγορές της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών.”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v