Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ATM για ”έξυπνες κάρτες” φέρνουν Alpha Bank- Visa

Τα πρώτα ΑΤΜ και POS για την αποδοχή έξυπνων καρτών στην Ελλάδα ανακοίνωσαν ότι εγκαθιστούν η Visa Hellas και η Alpha Bank. Τα μηχανήματα εγκαθίσταται στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι εισάγεται στην Ελλάδα η πρώτη έξυπνη προπληρωμένη κάρτα.

ATM για ”έξυπνες κάρτες” φέρνουν Alpha Bank- Visa
Τα πρώτα ΑΤΜ και POS για την αποδοχή έξυπνων καρτών στην Ελλάδα ανακοίνωσαν ότι εγκαθιστούν η Visa Hellas και η Alpha Bank.

Τα μηχανήματα εγκαθίσταται στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι εισάγεται στην Ελλάδα η πρώτη έξυπνη προπληρωμένη κάρτα, η οποία σε πρώτη φάση θα έχει στη διάθεση της Ολυμπιακής οικογένειας.

Στόχος είναι η παροχή προστασίας στους καταναλωτές για την καταπολέμησης της απάτης, ειδικά στις περιπτώσεις αντιγραφής καρτών.

Επίσης, ανακοινώθηκε, η λειτουργία του πρώτου κινητού ΑΤΜ στην Ευρώπη, το ποίο θα εγκατασταθεί επίσης στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις και θα υποστηρίζεται από 4 γλώσσες, Αγγλικά, Ελληνικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Τέλος, Visa και Alpha Bank πραγματοποίησαν σήμερα την πρώτη Ολυμπιακή συναλλαγή, χρησιμοποιώντας έξυπνη προπληρωμένη κάρτα για αγορά σε Ολυμπιακό κατάστημα, στο κέντρο της Αθήνας.

Γιώργος Μαντέλας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v