Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Ρεκόρ πωλήσεων για τη Λοταρία του Οχάιο

Ύστερα από την επιτυχημένη μετάβαση στο σύστημα της Intralot, η Λοταρία του Οχάιο σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων $2,48 δισ. για το οικονομικό έτος 2010 και συνολικά ξεπέρασε τις πωλήσεις του προηγούμενου έτους κατά $70 εκατ.

Intralot: Ρεκόρ πωλήσεων για τη Λοταρία του Οχάιο
Ύστερα από την επιτυχημένη μετάβαση στο σύστημα της Intralot πριν από ένα χρόνο, η Λοταρία του Οχάιο σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων $2,48 δισ. για το οικονομικό έτος 2010 και συνολικά ξεπέρασε τις πωλήσεις του προηγούμενου έτους κατά $70 εκατ. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συνεισφορά της Λοταρίας καθ' όλη τη διάρκεια του έτους στο Ταμείο για την Εκπαίδευση έφτασε συνολικά τα $728,6 εκατ., $26,3 εκατ. περισσότερα σε σχέση με την περυσινή χρονιά, αποτελώντας το δεύτερο υψηλότερο ποσό που δόθηκε κατά τη διάρκεια της 36ετούς ιστορίας της Λοταρίας.

Ο ετήσιος οικονομικός έλεγχος της Λοταρίας, μέσα από τον οποίο θα επιβεβαιωθούν τα ποσά, θα ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους μήνες. Από το 1974, η Λοταρία του Οχάιο έχει συνεισφέρει περισσότερα από $17 δισ. στην πολιτεία για τη στήριξη της εκπαίδευσης στο Οχάιο.

Η Διευθύντρια της Λοταρίας, κα. Kathleen Burke είναι πολύ ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα της Λοταρίας τους πρώτους 10 μήνες που βρίσκεται σε αυτή τη θέση. "Όταν ήρθα στη Λοταρία του Οχάιο βρήκα μία αφοσιωμένη και σκληρά εργαζόμενη ομάδα και ένα προμηθευτή, ο οποίος προσπαθεί να αποτελεί αληθινό συνεργάτη της Λοταρίας". "Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους", είπε η κα. Burke. "Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε τα κέρδη μας με τέτοιο τρόπο, ώστε να αυξάνουμε και τη συνεισφορά μας στο Ταμείο για την Εκπαίδευση. Γι' αυτόν το λόγο είμαστε εδώ." Η Λοταρία κατάφερε να έχει σημαντικά οικονομικά οφέλη δίνοντας το μεγαλύτερο της συμβόλαιο, το σύστημα της λοταρίας και τις σχετικές υπηρεσίες, στην Intralot USA, η οποία το κέρδισε ύστερα από διεθνή διαγωνισμό.

H Διευθύντρια, κα. Burke, συνεχάρη περαιτέρω την Intralot για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας, δηλώνοντας τα ακόλουθα: "Εκ μέρους της Λοταρίας του Οχάιο και των εργαζομένων της θα ήθελα να συγχαρώ όλη την ομάδα της Intralot για το έργο του Οχάιο στην 1η επέτειο της πολύ επιτυχημένης συνεργασίας μας. Πράγματι η συνεισφορά μας σε κοινωφελείς σκοπούς αυξήθηκε περισσότερο από $26 εκατ. σε σχέση με το 2009. Αυτή μας η επιτυχία μέσα σε ένα έτος κατά το οποίο πραγματοποιήθηκε η μετάβαση στο νέο σύστημα είναι θεαματική."

Ο αναπληρωτής Διευθυντής, κ. Michael Petro, ο οποίος επιβλέπει το συμβόλαιο με την Intralot δήλωσε: "Οι πωλήσεις δεν αντανακλούν μόνο την επιτυχία της μετάβασης αλλά και επιβεβαιώνουν ότι η απόφαση να επιλέξουμε την Intralot ήταν η σωστή για την πολιτεία του Οχάιο."

"Είμαστε υπερήφανοι που συμβάλαμε στην οικονομική επιτυχία της Λοταρίας του Οχάιο. Μέσα σε ένα δυσχερές οικονομικό περιβάλλον η Λοταρία με τη συνεισφορά της Intralot κατάφερε όχι μόνο να παρουσιάσει εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματα, αλλά να επιτύχει και ρεκόρ πωλήσεων. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά με τους συνεργάτες μας, ώστε να επιτύχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα μέσα στα επόμενα χρόνια προκειμένου να αυξήσουμε τη συνεισφορά μας στην Εκπαίδευση," δήλωσε ο κ. Tom Little, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT USA.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v