Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελινόϊλ: Δημιουργία δικτύου ελίν yachting

Νέα πρότυπα στην προσφορά υπηρεσιών στο τομέα του θαλάσσιου τουρισμού θέτει η Ελινόϊλ, δημιουργώντας το δίκτυο ελίν yachting, το οποίο ξεκίνησε με την έναρξη της θερινής περιόδου του 2004 και που αναμένεται να ενισχύσει τον ρόλο της Ελινόϊλ στην εν λόγω αγορά.

Ελινόϊλ: Δημιουργία δικτύου ελίν yachting
Νέα πρότυπα στην προσφορά υπηρεσιών στο τομέα του θαλάσσιου τουρισμού θέτει η Ελινόϊλ.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η εταιρία δημιούργησε το δίκτυο ελίν yachting, το οποίο ξεκίνησε με την έναρξη της θερινής περιόδου του 2004 και που αναμένεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ελινόϊλ στον τομέα αυτό.

Η εταιρία με το δίκτυο αυτό προχωρά σε μια ποιοτική αναβάθμιση και διεύρυνση των υπηρεσιών που προσφέρονται στα σκάφη αναψυχής από τα μέλη του παράκτιου δικτύου της.

Μεταξύ άλλων, αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν την μέριμνα για την ταχύτατη και πλήρη εξυπηρέτηση των σκαφών με καύσιμα, λιπαντικά και άλλα προϊόντα, την χρήση ειδικού εξοπλισμού για την διατήρηση της καθαριότητας του σκάφους, την παράδοση δείγματος καυσίμου, την λήψη μέτρων για αποφυγή θαλάσσιας ρύπανσης και την προστασία του περιβάλλοντος κ.λ.π.

Το δίκτυο ελίν yachting περιλαμβάνει φέτος, που είναι και η πρώτη χρονιά λειτουργίας του, 67 πρατήρια ελίν και 4 σταθμούς ανεφοδιασμού που λειτουργούν σε οργανωμένες μαρίνες.

Επιπλέον υπάρχουν 32 ακόμη πρατήρια ελίν σε όλη την Ελλάδα, που συμπληρώνουν το δίκτυο των παράκτιων πρατηρίων της ελίν και που έχουν τη δυνατότητα εφοδιασμού σκαφών αναψυχής με καύσιμα και λιπαντικά.

Το δίκτυο παροχής πρωτοποριακών υπηρεσιών ελίν yachting αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα της Ελινόϊλ στην κατεύθυνση της αναβάθμισης του θαλάσσιου τουρισμού και είναι ενδεικτικό της πρωτοπορίας που χαρακτηρίζει την εταιρία καθ’ όλο το διάστημα των 50 ετών που δραστηριοποιείται στον τομέα της ενέργειας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v