Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Νέα συσκευή της Mitsubishi για το i-mode

Με το νέο μοντέλο i- mode της ιαπωνικής εταιρίας, Mitsubishi, M342i, το οποίο συγκεντρώνει μια σειρά από μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά, η Cosmote εμπλουτίζει το εύρος των τεχνολογικά εξελιγμένων i-mode συσκευών που ήδη παρέχει.

Cosmote: Νέα συσκευή της Mitsubishi για το i-mode
Με το νέο μοντέλο i-mode της ιαπωνικής εταιρίας, Mitsubishi, η Cosmote εμπλουτίζει το εύρος των τεχνολογικά εξελιγμένων i-mode συσκευών που ήδη παρέχει.

Ειδικότερα, η συσκευή M342i της Mitsubishi αναδεικνύει τις απεριόριστες δυνατότητες του πλέον δημοφιλούς Internet κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως.

Επισημαίνεται, πως το M342i, που προστίθεται στις αποκλειστικές i-mode συσκευές της Cosmote (NEC & Panasonic), συγκεντρώνει μια σειρά από μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει μεγάλη, έγχρωμη TFT οθόνη με ικανότητα απεικόνισης μέχρι και 262.000 χρωμάτων, ενσωματωμένη φωτογραφική μηχανή με zoom 3Χ, ανοιχτή ακρόαση, θύρα υπερύθρων και άλλες δυνατότητες πολλαπλών εφαρμογών που το καθιστούν ιδανικό για τη χρήση των υπηρεσιών i-mode, ενώ παράλληλα δίνεται δώρο το αυθεντικό hands-free.

Τέλος, αναφέρεται, πως το ”συναρπαστικά απλό” i-mode, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την NTT DoCoMo, διατίθεται στην ελληνική αγορά από τις 7 Ιουνίου αποκλειστικά από την Cosmote, έχοντας διαγράψει μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία διεθνώς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v