Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εξοχικές κατοικίες στη Νάξο κληρώνει το Λόττο

Τρεις εξοχικές κατοικίες στη Νάξο και 900.000 ευρώ σε μετρητά ως επιπλέον κέρδη, θα διεκδικήσουν όσοι συμπληρώνουν ένα δελτίο ΛΟΤΤΟ, αξίας τουλάχιστον 2 ευρώ, από την προσεχή Κυριακή (4/7) ως και το Σάββατο 24 Ιουλίου.

Εξοχικές κατοικίες στη Νάξο  κληρώνει το Λόττο
Τρεις εξοχικές κατοικίες στη Νάξο και 900.000 ευρώ σε μετρητά ως επιπλέον κέρδη, θα διεκδικήσουν όσοι συμπληρώνουν ένα δελτίο ΛΟΤΤΟ, αξίας τουλάχιστον 2 ευρώ, από την προσεχή Κυριακή (4/7) ως και το Σάββατο 24 Ιουλίου.

Ειδικότερα, με κάθε 2 ευρώ συμμετοχής στο παιχνίδι, οι παίκτες με το σύστημα της «άμεσης νίκης», θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν χρηματικό ποσό ή λαχνό.

Από το σύνολο, κάθε εβδομάδα, 364 δελτία θα κερδίζουν άμεσα, κατά την κατάθεσή τους, από 100 έως και 5.000 ευρώ, ενώ όλα τα υπόλοιπα θα αποκτούν το δικαίωμα συμμετοχής σε ειδική κλήρωση που θα γίνεται κάθε Σάββατο, μαζί με την αντίστοιχη κλήρωση του ΛΟΤΤΟ, από την οποία ένα θα κερδίζει εξοχική κατοικία και 12 άλλα ποσά από 10.000 έως 30.000 ευρώ.

Το ΛΟΤΤΟ είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι σε όλες τις χώρες όπου κυκλοφορεί και φυσικά στην Ελλάδα, χάρη στη γοητεία του μεγάλου κέρδους και τον απλό τρόπο που παίζεται, σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος συμμετοχής, το οποίο, άλλωστε, διαμορφώνεται ανάλογα με τις επιθυμίες και τις δυνατότητες του παίκτη. Η κάθε στήλη κοστίζει μόλις 0,50 ευρώ.

Πρωτοεμφανίστηκε περίπου το 1700 μ.Χ στην Ιταλία με την ονομασία "LOTTO DI GENOVA", ενώ τα επόμενα 100 χρόνια εξαπλώθηκε και στην Γερμανία, όπου είχε μεγάλη απήχηση. Με τη σημερινή του μορφή το ΛΟΤΤΟ επανακαθιερώθηκε στη Γερμανία το 1955 και απ’ εκεί, με διάφορες παραλλαγές εξαπλώθηκε στις περισσότερες χώρες του κόσμου.

Στην Ελλάδα για πρώτη φορά παίχτηκε στις 5 Δεκεμβρίου 1990, γνωρίζοντας μεγάλη απήχηση μεταξύ των παικτών των παιχνιδιών της ΟΠΑΠ. Με δυο κληρώσεις κάθε εβδομάδα (Τετάρτη και Σάββατο) το ΛΟΤΤΟ έχει καταγραφεί στη συνείδηση της Κοινής Γνώμης ως ένα από τα παιχνίδια της ΟΠΑΠ που μοιράζουν σημαντικά ποσά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις αρχές του χρόνου η κληρωτίδα έβγαλε 6 υπερτυχερούς, εκ των οποίων ένας κέρδισε 7,5 εκατομμύρια ευρώ (20/1) και ένας 2,1 εκατομμύρια ευρώ – και στις δυο περιπτώσεις μετά από αλλεπάλληλα Τζακ Ποτ – ενώ οι υπόλοιποι κέρδισαν ποσά από 300.000 έως 480.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σημερινή κλήρωση, η οποία γίνεται μετά από 18 συνεχόμενα Τζακ-Ποτ (από τις 28/4) η πρώτη κατηγορία των νικητών θα μοιραστεί το ποσό των 2,3 εκατομμυρίων ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v