Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Εισοδος σε ενέργεια, τηλεοπτικές υπηρεσίες

Την τροποποίηση του καταστατικού του ΟΤΕ ενέκριναν οι μέτοχοι του οργανισμού στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

  • της Μάρως Τσαντήλα
ΟΤΕ: Εισοδος σε ενέργεια, τηλεοπτικές υπηρεσίες
Την τροποποίηση του καταστατικού του ΟΤΕ ενέκριναν οι μέτοχοι του Οργανισμού στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Η τροποποίηση του καταστατικού αφορά τις δυνατότητες της εταιρίας να παρέχει τηλεοπτικές συνδρομητικές υπηρεσίες καθώς και την δραστηριοποίηση της στην παραγωγή ενέργειας.

Να θυμίσουμε ότι ο ΟΤΕ έχει ήδη υποβάλει αίτημα στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο προκειμένου να του μεταβιβαστεί η άδεια της θυγατρικής Hellas Sat για την παροχή τηλεοπτικών υπηρεσιών, ενώ σε ότι αφορά την παραγωγή ενέργειας στο σχεδιασμό του οργανισμού περιλαμβάνεται η εγκατάσταση φωτοβολταικών συστημάτων προκειμένου σε πρώτη φάση να καλύπτει μέρος των δικών της αναγκών.

Επιπλέον, στην Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων του ΟΤΕ, ανακοινώθηκε επίσης ότι το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ως νέα μη εκτελεστικά μέλη τους κ.κ. Στάθη Ανέστη, Nικόλαο Καραμούζη, Δημήτρη Τζουγανάτο, Βασίλη Φουρλή και Μιχάλη Μπλέτσα σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων, κ.κ. Ι. Αϊβάζη, Χ. Δημητρίου, Λ. Ευαγγελίδη, Κ. Μίχαλου και Ι. Μπενόπουλου, μέχρι τη λήξη της θητείας τους, δηλ. μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση του έτους 2012.

Οι κ.κ. Μιχάλης Μπλέτσας, Βασίλειος Φουρλής και Δημήτριος Τζουγανάτος, ορίσθηκαν ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη, ως αντικαταστήσαντες τους παραιτηθέντες κ.κ. Μπενόπουλο, Μίχαλο και Ευαγγελίδη, οι οποίοι είχαν ορισθεί από την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 26ης Ιουνίου 2009 ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v