Μειοδοτικός διαγωνισμός για τα πλοία Αγούδημου

Πρόχειρο συνοπτικό μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου, ο οποίος θα αναλάβει την αναγκαστική μεθόρμιση των πλοίων του Αγούδημου υπέγραψε ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ.

Μειοδοτικός διαγωνισμός για τα πλοία Αγούδημου
Πρόχειρο συνοπτικό μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου, ο οποίος θα αναλάβει την αναγκαστική μεθόρμιση των πλοίων “Παναγιά Αγιάσσου” “Δημητρούλα”, “Μιλένα” και “Ανθή Μαρίνα” από την περιοχή του Κεντρικού Λιμένα στην περιοχή του Νέου Μόλου Δραπετσώνας, υπέγραψε ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης μετά από ομόφωνη έγκριση του Συμβουλίου Διεύθυνσης.

Όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν προσφορά θα πρέπει να παραλάβουν το σχετικό φάκελο από τον ΟΛΠ, δεδομένου οτι η επιλογή αναδόχου θα γίνει 10 ημέρες μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης στον ημερήσιο τύπο.

Η μεθόρμιση γίνεται γιατί τα πλοία έχουν χαρακτηρισθεί από το Κεντρικό Λιμεναρχείο επικίνδυνα για την ασφάλεια και γιατί πριν την εκποίησή τους πρέπει να συντηρηθούν και επισκευασθούν, δραστηριότητα η οποία απαγορεύεται να γίνει εντός του επιβατηγού λιμένα.

Με εντολή του κ. Γ. Ανωμερίτη, ξεκινάει και η διαδικασία απομάκρυνσης και των λοιπών ανενεργών πλοίων, λόγω της κατασκευής των νέων προβλητών στο λιμένα Αλών και στον Προβλήτα Αγίου Νικολάου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v