Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lamda: Ανεπηρέαστοι οι πελάτες από το black out

Ανεπηρέαστους άφησε όλους τους πελάτες του Mission Critical Facility της LAMDA Hellix, θυγατρικής της LAMDA Development στο χώρο του ’Wired Real Estate”, η πρόσφατη πολύωρη διακοπή ισχύος (Βlack-Οut) στη νότια Ελλάδα.

Lamda: Ανεπηρέαστοι οι πελάτες από το black out
Ανεπηρέαστους άφησε όλους τους πελάτες του Mission Critical Facility (MCF) της LAMDA Hellix, θυγατρικής της LAMDA Development στο χώρο του ’Wired Real Estate”, η πρόσφατη πολύωρη διακοπή ισχύος (Βlack-Οut) στη νότια Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της διακοπής ισχύος, το σύνολο των υποδομών καθώς και των κρίσιμων συστημάτων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών των πελατών του MCF τροφοδοτήθηκαν αδιαλείπτως (availability 100%), μέσω UPS από τα διπλά ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη της Caterpillar συνολικής ισχύος 3.200KVA (2,56MW) που διαθέτει η εταιρεία.

Σημειώνεται πως η LAMDA Hellix αποτελεί έναν από τους ελάχιστους κατόχους ηλεκτροπαραγωγών ζευγών τέτοιας ισχύος στην Ελλάδα ενώ έχει λάβει ειδικές άδειες από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) και το Υπουργείο Ανάπτυξης για την παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας στις εγκαταστάσεις του MCF.

Ο κύριος Απόστολος Κάκκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Hellix, ανέφερε χαρακτηριστικά: ”Αισθανόμαστε ικανοποιημένοι που συμβάλλαμε, ώστε οι πελάτες μας να αντεπεξέλθουν χωρίς απώλειες σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Η επιτυχία επιβεβαιώνει τη στρατηγική της LAMDA Hellix στη λειτουργία υποδομών αδιάλειπτης λειτουργίας παγκοσμίου επιπέδου, για την αναβάθμιση του επιπέδου λειτουργίας και ασφάλειας όλων των κρίσιμων συστημάτων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών των ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: οι πελάτες της LAMDA Hellix αυξάνουν την ανταγωνιστικότητά τους και διασφαλίζουν την επιχειρηματική συνέχειά τους, ενώ παράλληλα μειώνουν τα κόστη τους.”

Η LAMDA Hellix παρέχει τις καινοτόμες outsourcing υπηρεσίες της για χρήση ως, μεταξύ άλλων, Data Center, Disaster Recovery, Point of Presence, Switching Center στους οργανισμούς του δημοσίου, στις μεγάλες επιχειρήσεις όλων των κλάδων και στις επιχειρήσεις του χώρου της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών.

Μέσω των μοναδικών ιδιόκτητων υποδομών που ανέπτυξε και λειτουργεί, παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα χρήσης υποδομών αδιάλειπτης λειτουργίας παγκοσμίου επιπέδου, ενώ παράλληλα μειώνουν τα κόστη τους και διατηρούν την αυτονομία και την ανεξαρτησία που θα είχαν στην περίπτωση ιδιόκτητων υποδομών.

Στις υποδομές της LAMDA Hellix περιλαμβάνονται συστήματα διπλών μετασχηματιστών, διπλών UPS, διπλών γεννητριών, διπλών πύργων ψύξης, πυρανίχνευσης με laser, πυρόσβεσης 3 επιπέδων συμπεριλαμβανομένων αερίου Inergen και νερού ξηρού τύπου, συστήματα παρακολούθησης κλειστού κυκλώματος (CCTV), και ελέγχου πρόσβασης (access control system), ειδική αντισεισμική κατασκευή και αντικεραυνική προστασία μεταξύ άλλων.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v