Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Infote: Νέο προιόν με στοιχεία υπηρεσιών δημοσίου

”Οδηγός Δημοσίων Υπηρεσιών” ονομάζεται το νέο προϊόν που θέτει σε κυκλοφορία στην αγορά από τις 15/09/04 η Infote, το οποίο θα παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για τα τηλέφωνα των διευθύνσεων και των υπηρεσιών του δημόσιου και του ευρύτερου Δημόσιου τομέα.

Infote: Νέο προιόν με στοιχεία υπηρεσιών δημοσίου
”Οδηγός Δημοσίων Υπηρεσιών” ονομάζεται το νέο προϊόν που θέτει σε κυκλοφορία στην αγορά από τις 15/09/04 η Infote, τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρίας.

Το νέο προϊόν θα παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για τα τηλέφωνα των διευθύνσεων και των υπηρεσιών του δημόσιου και του ευρύτερου Δημόσιου τομέα (Υπουργείων, ΔΕΚΟ, Βουλής, Ευρωβουλευτών, Ανεξάρτητων Αρχών, Οργανισμών, Νομαρχιών, κλπ) καθώς και των δήμων των δημοτικών υπηρεσιών και επιχειρήσεων, των τραπεζών και των επιμελητηρίων.

Ο ”Οδηγός Δημοσίων Υπηρεσιών”, τονίζεται στην ανακοίνωση, είναι δομημένος κατά τέτοιο τρόπο που να εξασφαλίζει την σίγουρη πληροφορία για τον χρήστη του, ενώ θα μπορεί να βρει τον υπεύθυνο υπάλληλο κάποιας υπηρεσίας, σύμφωνα με την υπαλληλική κλίμακα και όχι απλώς γενικά και αφηρημένα την διεύθυνση κάποιας μεγάλης υπηρεσίας.

Την ποιότητα και την ακρίβεια των πληροφοριών εγγυάται τόσο η μεγάλη βάση δεδομένων της Infote όσο και η απόκτηση δικαιωμάτων της αντίστοιχης βάσης του επί συνεχεία 43 ετών κυκλοφορίας οδηγού ”Ορίζοντα”, τονίζεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v