Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Από 15/7 η επιστροφή κεφαλαίου

Από τις 15 Ιουλίου θα ξεκινήσει η καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου (0,10 ευρώ ανά μετοχή) από την Marfin Investment Group. Η καταβολή θα πραγματοποιηθεί μέσω της Marfin Egnatia Bank. Οι όροι επανεπένδυσης.

MIG: Από 15/7 η επιστροφή κεφαλαίου
Από τις 15 Ιουλίου  θα ξεκινήσει η καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου (0,10 ευρώ ανά μετοχή) από την Marfin Investment Group. Η καταβολή θα πραγματοποιηθεί μέσω της Marfin Egnatia Bank.

Επανεπένδυση επιστροφής κεφαλαίου

Οι μέτοχοι έχουν τη δυνατότητα να λάβουν την επιστροφή κεφαλαίου κατά τη διακριτική τους ευχέρεια, υπό μορφή μετοχών της MIG αντί σε μετρητά, ως ακολούθως:

Δικαίωμα να λάβουν την επιστροφή κεφαλαίου υπό μορφή μετοχών αντί σε μετρητά, έχουν οι μέτοχοι της MIG μετά το τη λήξη της συνεδρίασης του  X.A. της 29ης Ιουνίου 2010. Ως ημερομηνία αρχείου (record date) έχει ορισθεί η 2η Ιουλίου 2010.

Με απόφαση της ως άνω Γενικής Συνέλευσης, εξουσιοδοτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο να καθορίσει την τιμή διάθεσης των μετοχών, η οποία θα είναι κατώτερη κατά 10% από το μέσο όρο της τιμής κλεισίματος της μετοχής της Εταιρίας στο Χρηματιστήριο Αθηνών των πέντε (5) πρώτων συνεδριάσεων κατά τις οποίες η μετοχή θα διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα στην επιστροφή κεφαλαίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο όρισε προθεσμία για την άσκηση του δικαιώματος προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων η οποία αρχίζει την 17η Ιουνίου 2010, ημέρα Πέμπτη και λήγει την 2η Ιουλίου 2010, ημέρα Παρασκευή (περίοδος άσκησης δικαιώματος προτίμησης).

Δικαίωμα προτίμησης στην εν λόγω αύξηση με καταβολή μετρητών έχουν οι μέτοχοι - δικαιούχοι μετοχών της Εταιρίας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 29ης Ιουνίου 2010.

Από την 30ή Ιουνίου 2010 οι μετοχές της Εταιρίας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς δικαίωμα στην επιστροφή κεφαλαίου και συνεπώς, χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

Οι μετοχές που θα προκύψουν από την επανεπένδυση της επιστροφής κεφαλαίου θα έχουν τα ίδια δικαιώματα με τις υφιστάμενες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v