Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ ΑΠΕ: Διαγωνισμός για φωτοβολταικό πάρκο 50 MW

Διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό, συνολικού προυπολογισμού 154 εκατ., για τη μελέτη, κατασκευή, εγκατάσταση και συντήρηση 2 φωτοβολταικών συνολικής ισχύος 50 MW προκήρυξε η ΔΕΗ Ανανεώσιμες.

ΔΕΗ ΑΠΕ: Διαγωνισμός για φωτοβολταικό πάρκο 50 MW
Διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό, συνολικού προυπολογισμού 154 εκατ.ευρώ, για τη μελέτη, κατασκευή, εγκατάσταση και συντήρηση 2 φωτοβολταικών πάρκων συνολικής ισχύος 50 MW προκήρυξε η ΔΕΗ Ανανεώσιμες, προχωρώντας έτσι στη δημιουργία ενός από τα μεγαλύτερα φωτοβολταικά έργα στην επικράτεια.

Αναλυτικότερα, πρόκειται για δύο πάρκα 39 MW και 11 MW αντίστοιχα, τα οποία προβλέπεται να εγκατασταθούν σε μισθωμένες εκτάσεις στην Μεγαλόπολη σε υψόμετρο 450 μέτρων. Το έργο ανήκει σε δύο θυγατρικές της εταιρίας, την «Αρκαδικός Ήλιος 1» (η οποία θα διαχειριστεί τα 39 MW) και την «Αρκαδικός Ήλιος 2» (θα διαχειρίζεται τα 11 MW). Σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη οι μειοδότες οφείλουν να καταθέσουν τις προσφορές τους έως τις 30 Σεπτεμβρίου του 2010.

Εκτιμάται ότι από τη στιγμή κατακύρωσης του διαγωνισμού και υπογραφής της σχετικής σύμβασης με τον μειοδότη, απαιτείται διάστημα 12-14 μηνών έως ότου το έργο ολοκληρωθεί και τεθεί σε εμπορική λειτουργία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v