Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Απορρόφηση 100% της ΑΣΥΚ

Στην απόκτηση επιπλέον μετοχών της θυγατρικής της εταιρίας ”Ανάπτυξη Συστημάτων και Υποστήριξης Πληροφορικής Α.Ε. (ΑΣΥΚ)”, προχώρησε η εταιρία Ελληνικά Χρηματιστήρια, σύμφωνα με την από 23/6/2004 απόφαση της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της, ελέγχοντας πλέον το 100% του μετοχικού της κεφαλαίου.

ΕΧΑΕ: Απορρόφηση 100% της ΑΣΥΚ
Στην απόκτηση μετοχών της θυγατρικής της εταιρίας ”Ανάπτυξη Συστημάτων και Υποστήριξης Πληροφορικής Α.Ε. (ΑΣΥΚ)”, προχώρησε η εταιρία Ελληνικά Χρηματιστήρια, σύμφωνα με την από 23/6/2004 απόφαση της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρία κατείχε προηγουμένως ποσοστό 37,17%, και εκτός ομίλου ΕΧΑΕ, μετόχων κατείχαν προηγουμένως ποσοστό 1,25%.

Ως αποτέλεσμα, των προηγουμένων, η ΕΧΑΕ κατέστη μοναδικός μέτοχος της ΑΣΥΚ, ελέγχοντας πλέον το 100% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΧΑΕ ενέκρινε το Σχέδιο της Σύμβασης Συγχώνευσης, με απορρόφηση από την ΕΧΑΕ, της θυγατρικής της, μη εισηγμένης στο χρηματιστήριο, ΑΣΥΚ, με ημερομηνία κατάρτισης του Ισολογισμού Μετασχηματισμού την 31η Δεκεμβρίου 2003.

Τονίζεται, πως η συγχώνευση τελεί υπό την αίρεση της έγκρισής της από τα Διοικητικά Συμβούλια των συγχωνευομένων εταιριών και της λήψης των απαιτουμένων σύμφωνα με το νόμο αδειών και εγκρίσεων των αρμοδίων αρχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v