Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αβαξ: Διατηρεί ενδιαφέρον για ποσοστό της Αττικάτ

Τη μη υλοποίηση συμφωνίας σχετικά με την εξαγορά του ποσοστού συμμετοχής της ΑΤΤΙΚΑΤ ΑΤΕ στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΑΕ και στα ΑΤΤΙΚA ΔΙΟΔΙΑ ΑΕ γνωστοποίησε η Αβαξ, επισημαίνοντας ότι διατηρεί το ενδιαφέρον της για τις συμμετοχές.

Αβαξ: Διατηρεί ενδιαφέρον για ποσοστό της Αττικάτ
Τη μη υλοποίηση συμφωνίας σχετικά με την εξαγορά του ποσοστού συμμετοχής της Αττικάτ ΑΤΕ στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΑΕ και στα ΑΤΤΙΚA ΔΙΟΔΙΑ ΑΕ γνωστοποίησαν οι εταιρίες Αβαξ και Ελλάκτωρ, επισημαίνοντας ότι διατηρούν το ενδιαφέρον τους για τις συμμετοχές.

Η ανακοίνωση των δύο εταιριών:

"Σε συνέχεια της από 09.06.2010 ενημερώσεώς μας σχετικά με τις εν εξελίξει συζητήσεις για την εκ μέρους μας ενάσκηση δικαιώματος προτιμήσεως και εξαγορά του αναλογούντος εις εμάς ποσοστού συμμετοχής της Αττικάτ ΑΤΕ στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΑΕ και στα ΑΤΤΙΚA ΔΙΟΔΙΑ ΑΕ, γνωστοποιούμε κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς τα κάτωθι:

1. Η αρξάμενη, κατόπιν δηλωθείσας υπό της VINCI προθέσεως αγοράς των Συμεμτοχών, διαδικασία εκποιήσεως αυτών από την Αττικάτ, ως και ενασκήσεως εκ μέρους μας των αναλογούντων δικαιωμάτων προτιμήσεως, θεωρείται λήξασα αγόνως.

2. Το ενδιαφέρον μας για την απόκτηση των Συμμετοχών δεν έχει εκλείψει και, επί τυχόν επαναλήψεως από την Αττικάτ της διαδικασίας εκποιήσεως των Συμμετοχών, θα συμμετάσχουμε κατ' αυτήν και θα ενεργήσουμε κατά τις προβλέψεις των Καταστατικών και Συμφωνητικών Μετόχων, διατηρώντας ακέραια τα απορρέοντα από αυτά δικαιώματα προτιμήσεώς μας".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v