Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: «Μας λένε να φύγουμε από Ελλάδα»

Στο πολύ μικρό ποσοστό των εσόδων της από την Ελλάδα (κάτω του 10%) αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Intralot, Σ. Κόκκαλη, τονίζοντας τα πολλαπλάσια ποσοστά των ανταγωνιστών της Intralot στις δικές τους χώρες.

Intralot: «Μας λένε να φύγουμε από Ελλάδα»
Στο πολύ μικρό ποσοστό των εσόδων της από την Ελλάδα (κάτω του 10%) αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Intralot, Σ. Κόκκαλης, κατά τη διάρκεια της ΓΣ, τονίζοντας τα πολλαπλάσια ποσοστά των ανταγωνιστών της Intralot στις δικές τους χώρες.

Στο ίδιο θέμα αναφέρθηκε και ο κ. Κ. Αντωνόπουλος προσθέτοντας ότι στα roadshows τους ρωτάνε συνέχεια γιατί εξακολουθούν να έχουν ως έδρα την Ελλάδα.

"Μας πιέζουν οι ξένοι μέτοχοι να μετακινηθούμε, γιατί είστε ακόμη στην Ελλάδα μας ρωτούν. Προσωπικά δεν παίρνω θέση. Πρέπει να περάσει πρώτα η κρίση για να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις. Η μετοχή αδικείται από την εικόνα του ΧΑ", πρόσθεσε ο κ. Αντωνόπουλος.

Αναφορικά με τη σχέση της εταιρίας με τον ΟΠΑΠ ο κ. Αντωνόπουλος υποστήριξε ότι η εταιρία του έχει ωφεληθεί πλην όμως πολύ περισσότερο έχει ωφεληθεί ο ΟΠΑΠ.

«Αν εμείς κερδίσαμε ένα ο ΟΠΑΠ κέρδισε έξι» και αυτή είναι η καλύτερη απάντηση σε αυτούς που μας κατηγορούν, ισχυρίστηκε ο κ. Αντωνόπουλος.

Αποφάσεις της ΓΣ

Η ΓΣ ενέκρινε τη διανομή μερίσματος 0,15 ευρώ ανά μετοχή (θα δοθεί 22 Ιουνίου) το οποίο και δικαιούνται οι κάτοχοι στο αυριανό κλείσιμο. Το θέμα του ΜΟΔ θα συζητηθεί σε επαναληπτική ΓΣ λόγω έλλειψης απαρτίας.

Αποφασίστηκε ακόμα η δυνατότητα αγοράς ιδίων μετοχών σε τιμή από 1 έως 10 ευρώ με δυνατότητα διάθεσής τους για την εξαγορά άλλης εταιρίας.

Πορεία Ομίλου

Σε ό,τι αφορά την πορεία του ομίλου ο κ. Αντωνόπουλος ανέφερε :

1. Το ανεκτέλεστο υπόλοιπο για τα επόμενα 10 χρόνια υπολογίζεται σε 13,7 δισ. ευρώ

2. Από το β΄ τρίμηνο του 2010 θα σταματήσει η αρνητική σύγκριση των αποτελεσμάτων λόγω του περσινού μειωμένου συμβολαίου στην Τουρκία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v