Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέες υπηρεσίες από την Otesat Maritel

Η Otesat Maritel, πρωτοπορεί εντάσσοντας στη γκάμα των υπηρεσιών της On Demand λύσεις ναυτιλιακού ERP λογισμικού, καθώς και σχετικές Cloud Computing υπηρεσίες.

Νέες υπηρεσίες από την Otesat Maritel
Η Otesat Maritel, πρωτοπορεί εντάσσοντας στη γκάμα των υπηρεσιών της On Demand λύσεις ναυτιλιακού ERP λογισμικού, καθώς και σχετικές Cloud Computing υπηρεσίες.
 
Παραμένοντας πιστή στη φιλοσοφία «value for our customer’s money», η Otesat Maritel θα παρέχει τις On Demand εφαρμογές λογισμικού σε συνδυασμό με Cloud Computing υπηρεσίες στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, ενώ η υποστήριξη των υπηρεσιών θα γίνεται από το εξειδικευμένο Customer Care τμήμα της Otesat-Maritel, 24/7.

Σε πρώτη φάση, θα διατίθενται σύμφωνα με το μοντέλο On Demand οι εξής εφαρμογές λογισμικού:

Microsoft Dynamics NAV Planned Maintenance System (PMS),

Microsoft Dynamics NAV Procurement Process Solution (PPS) και

Microsoft Dynamics NAV International Safety Management (ISM) Administrator,

που θα μπορούν να συνδυαστούν με Cloud Computing υπηρεσίες όπως Dedicated Resources, BackUp Services, κλπ., προκειμένου να καλύψουν τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας.

Τα βασικά πλεονεκτήματα του On Demand μοντέλου διάθεσης των ναυτιλιακών ERP εφαρμογών λογισμικού συνοψίζονται στην άμεση διαθεσιμότητα αυτών και των σχετικών Cloud Computing υπηρεσιών, στο μηδενικό κόστος αρχικής επένδυσης και συντήρησης του λογισμικού καθώς και της απαραίτητης πληροφοριακής υποδομής, στο ευέλικτο μοντέλο πληρωμής Pay as you Go/ Pay as you Grow και τέλος στη δυνατότητα προσβασιμότητας από οποιοδήποτε γεωγραφικό σημείο στο πλανήτη. Το μόνο που απαιτείται για την άμεση χρήση των εφαρμογών λογισμικού είναι η διασύνδεση ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή στο διαδίκτυο (Internet).

Οι εφαρμογές/υπηρεσίες αυτές θα παρέχονται με τη μορφή μηνιαίας μίσθωσης ανάλογα με τις ανάγκες των ναυτιλιακών επιχειρήσεων, μεγιστοποιώντας, ανεξάρτητα του μεγέθους τους, τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού.

Συγκεκριμένα, το On Demand μοντέλο παρέχει τη δυνατότητα σε μικρές και μεσαίες ναυτιλιακές επιχειρήσεις να διαθέτουν Πληροφοριακά Συστήματα, που λόγω του υψηλού τους κόστους, κατείχαν στο παρελθόν μόνο οι μεγάλοι όμιλοι του κλάδου. Παράλληλα, οι μεγάλοι ναυτιλιακοί οργανισμοί θα μπορούν πλέον να εναρμονιστούν με την ανερχόμενη τάση που παρατηρείται σε παγκόσμιο επίπεδο για ανάθεση της διαχείρισης των Πληροφοριακών τους Συστημάτων σε εξωτερικούς συνεργάτες (IT outsourcing), προκειμένου να επιτύχουν τη δραστική μείωση του λειτουργικού τους κόστους.

Η νέα υπηρεσία προκύπτει μέσα από τη συνεργασία με την εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού Fortune Technologies, η οποία με πολύχρονη εμπειρία και προηγμένη τεχνογνωσία αναπτύσσει ναυτιλιακές εφαρμογές ERP λογισμικού, διεθνώς βραβευμένες και αναγνωρισμένες, βασιζόμενη στη πλατφόρμα Microsoft Dynamics NAV της Microsoft Inc. και την εταιρεία παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας InterWorks, η οποία κατέχει ηγετική θέση στη παροχή υπηρεσιών Cloud Computing Services καθώς και Managed & Outsourced Services, ενώ το ιδιόκτητο Dynamic Data Center της Interworks υπόκειται στον έλεγχο της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), όντας από τις πρώτες εταιρίες του κλάδου της που υπέβαλε Πολιτική Ασφαλείας και έχει πιστοποιηθεί από τον διεθνή οργανισμό TUV (TUV h/04/839/Rev.0) Αμφότερες οι εταιρείες αποτελούν Gold Certified συνεργάτες της Microsoft Inc.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v