Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG Real Estate: Εξετάζει εξαγορά τριών ακινήτων

Επανεξετάζει την προοπτική εξαγοράς τριών ακινήτων που είχε αποφασίσει να αποκτήσει τον προηγούμενο χρόνο η εταιρία MIG Real Estate. Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ., αποφασίστηκε η διανομή μερίσματος 0,12 ευρώ.

  • του Φάνη Γαβρινιώτη
MIG Real Estate: Εξετάζει εξαγορά τριών ακινήτων
Επανεξετάζει την προοπτική εξαγοράς τριών ακινήτων που είχε αποφασίσει να αποκτήσει τον προηγούμενο χρόνο η εταιρία MIG Real Estate.

Ειδικότερα, μετά την πώληση της εταιρίας Chipita από τον όμιλο MIG, η επενδυτική εταιρία ακινήτων δεν προτίθεται να προχωρήσει στην αγορά των κεντρικών γραφείων της επιχείρησης, ενώ δεν αποκλείεται να υπαναχωρήσει και σε ό,τι αφορά την απόκτηση ακινήτου του ομίλου Marfin επί της Λ. Συγγρού.

Η MIG Real Estate, ωστόσο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εξαγοράσει το τρίτο ακίνητο, το οποίο βρίσκεται στην πόλη της Λαμίας.

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης, αποφασίστηκε η διανομή μερίσματος 0,12 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2009, με δικαιούχους τους μετόχους της εταιρίας στη συνεδρίαση της 15ης Ιουνίου και με έναρξη καταβολής από τη 17η Ιουνίου ενώ από Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010 οι μετοχές της εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο ΧA χωρίς το δικαίωμα απόληψης μερίσματος χρήσης 2009.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v