Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΕΙΡ: Θετική ανταπόκριση για την winbank Direct

Η winbank Direct της Τράπεζας Πειραιώς που ξεκίνησε στις 30/5/2010 και κέρδισε αμέσως την αμέριστη προτίμηση των online χρηστών. Οι 2000 πρώτοι λογαριασμοί με το προνομιακό επιτόκιο 5% εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες.

ΠΕΙΡ: Θετική ανταπόκριση για την winbank Direct
Η winbank Direct της Τράπεζας Πειραιώς που ξεκίνησε στις 30/5/2010 και κέρδισε αμέσως την αμέριστη προτίμηση των online χρηστών. Οι 2000 πρώτοι λογαριασμοί με το προνομιακό επιτόκιο 5% εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όσους έκαναν αίτηση να μπορέσουν να αποκτήσουν πραγματικά online ένα τραπεζικό προϊόν για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά.
 
Για να ικανοποιήσει το αίτημα πολλών καταναλωτών οι οποίοι δεν πρόλαβαν να επωφεληθούν της προσφοράς, η winbank Direct επεκτείνει την προσφορά του προνομιακού επιτοκίου σε ακόμα 2000 λογαριασμούς.

Η winbank direct αποτελεί το πρώτο online κανάλι πώλησης τραπεζικών προϊόντων στην Ελλάδα. Απευθύνεται σε όλη την ελληνική αγορά και όχι μόνο σε πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς και προσφέρει νέα ευέλικτα τραπεζικά προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για το προφίλ των online χρηστών.

Ξεκίνησε τη λειτουργία της προσφέροντας ένα ευέλικτο καταθετικό προϊόν που αποτελεί συνδυασμό ενός τρεχούμενου λογαριασμού και μιας προθεσμιακής κατάθεσης.

Σταδιακά θα εμπλουτίσει την γκάμα των προϊόντων που προσφέρει και με άλλου τύπου τραπεζικά προϊόντα τα οποία θα διατίθενται αποκλειστικά online από το site της winbank direct και όχι από το δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας. Εννοείται ότι για τη διαχείριση των προϊόντων αυτών μετά την online απόκτησή τους, οι πελάτες θα έχουν στη διάθεσή τους τόσο το δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας όσο και όλα τα δίκτυα που έχτισε η winbank τα 10 τελευταία χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v