Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αlpha: Πρόγραμμα παρουσίασης μεγεθών εξαμήνου

Στις 8.30 το πρωί στις 28 Ιουλίου, θα εκδοθεί το δελτίο τύπου της Alpha Bank για τα αποτελέσματα α’ εξαμήνου 2004, ωστόσο στις 16.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των αποτελεσμάτων σε αναλυτές και θεσμικούς επενδυτές στο Λονδίνο.

Αlpha: Πρόγραμμα παρουσίασης μεγεθών εξαμήνου
Το πρόγραμμα παρουσίασης των αποτελεσμάτων του α’ εξαμήνου του 2004, που θα ανκοίνωθούν στις 28 Ιουλίου, γνωστοποίησε η Alpha Bank.

Eιδικότερα, στις 8.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η έκδοση δελτίου τύπου και οικονομικών καταστάσεων, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από την ιστοσελίδα της Τραπέζης στο διαδίκτυο (www.alpha.gr) και την ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.ase.gr ).



Ωστόσο στις 16.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των αποτελεσμάτων σε αναλυτές και θεσμικούς επενδυτές στο Λονδίνο που θα πραγματοποιήσουν ο Εντεταλμένος Γενικός Διευθυντής και CFO κ. Μ. Γιαννόπουλος και ο Διευθυντής Διευθύνσεως Οικονομικών Μελετών και Investor Relations κ. Μ. Μασουράκης.

Οι Έλληνες αναλυτές και θεσμικοί επενδυτές που δεν θα παρευρεθούν στην παρουσίαση στο Λονδίνο, θα μπορούν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση και να συμμετέχουν με ερωτήσεις μέσω τηλεφωνικής συνδιασκέψεως. Λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν στους ενδιαφερόμενους σε μεταγενέστερη επικοινωνία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v