Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στρίντζης: Με νέα επωνυμία Blue Star Ναυτιλιακή

Από την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2004 οι Γραμμές Στρίντζη θα χρησιμοποιούν στο Χρηματιστήριο Αθηνών νέα επωνυμία Blue Star Ναυτιλιακή Α.Ε. και τον νέο διακριτικό τίτλο Blue Star Group, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Χ.Α.

Στρίντζης: Με νέα επωνυμία Blue Star Ναυτιλιακή
Από την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2004 οι Γραμμές Στρίντζη θα χρησιμοποιούν στο Χρηματιστήριο Αθηνών νέα επωνυμία Blue Star Ναυτιλιακή Α.Ε. και τον νέο διακριτικό τίτλο Blue Star Group.

Σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση πως η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Στρίντζης, η οποία πραγματοποιήθηκε την 3η Ιουνίου 2004, μεταξύ άλλων θεμάτων αποφάσισε την αλλαγή της επωνυμίας της εταιρίας, όρισε διακριτικό τίτλο και τροποποίησε το άρθρο 1 του Καταστατικού.

Ακόμα, σημειώνεται πως εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης η τροποποίηση της επωνυμίας της εταιρίας σε Blue Star Ναυτιλιακή Α.Ε. και ο ορισμός του διακριτικού της τίτλου σε Blue Star Group.

Σημειώνεται πως ξενόγλωσσα η επωνυμία της Εταιρίας θα αποδίδεται ως Blue Star Marititme S.A.

Τονίζεται στην ανακοίνωση πως το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών στη συνεδρίασή του στις 08 Ιουλίου 2004 ενημερώθηκε για την αλλαγή της επωνυμίας, και τον διακριτικό τίτλο, και κατόπιν αυτού αποφάσισε πως από την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2004 θα χρησιμοποιούνται στο Χρηματιστήριο Αθηνών η νέα επωνυμία και ο διακριτικός τίτλος της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v