Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Βραβεία για την ιστοσελίδα της Intralot

Η INTRALOT Italia, θυγατρική της INTRALOT στην Ιταλία, έλαβε δύο σημαντικές διακρίσεις κατά τη διάρκεια της 14ης απονομής των βραβείων ‘Mediastars’.

Intralot: Βραβεία για την ιστοσελίδα της Intralot
Η Intralot Italia, θυγατρική της INTRALOT στην Ιταλία, έλαβε δύο σημαντικές διακρίσεις κατά τη διάρκεια της 14ης απονομής των βραβείων ‘Mediastars’, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο στις 26 Μαΐου, η ιστοσελίδα της INTRALOT “Giochi e Scommesse” (www.intralot.it) διακρίθηκε με το 1ο βραβείο στη σημαντική κατηγορία “E-commerce και Διαδίκτυο” μεταξύ διαγωνιζομένων από όλους τους κλάδους και έλαβε το βραβείο “Special Stars” για την ανάπτυξη λογισμικού.

Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία DNSEE. H ιστοσελίδα της INTRALOT Italia πέτυχε έναν τέλειο συνδυασμό άριστου γραφιστικού σχεδιασμού και πρωτοποριακής τεχνολογίας, δημιουργώντας μία πρότυπη ιστοσελίδα e-commerce.

Τα ‘Mediastars’ συγκαταλέγονται στα πιο σημαντικά βραβεία στην Ιταλία στους τομείς της Διαφήμισης, της Εταιρικής Επικοινωνίας και της Επικοινωνίας Πολυμέσων. Οι νικητές των βραβείων επιλέγονται κατόπιν μίας αυστηρής διαδικασίας αξιολόγησης, η οποία πραγματοποιείται από ειδικούς στον τομέα της επικοινωνίας.

Κατά την αξιολόγησή τους λαμβάνονται υπ’ όψιν κριτήρια, όπως η δημιουργική ιδέα, η γραφιστική απεικόνιση, οι τεχνικές που εφαρμόστηκαν, η διαδραστικότητα και η ευκολία με την οποία οι χρήστες πλοηγούνται στην ιστοσελίδα.

“Αυτά τα βραβεία επιβεβαιώνουν και διασφαλίζουν τη στρατηγική ανάπτυξης νέων προϊόντων της INTRALOT Interactive, που έχει ως στόχο να προσφέρει στους παίκτες τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες στην πολύ ανταγωνιστική αγορά των τυχερών παιχνιδιών. Τα προϊόντα μας εισέρχονται στις αγορές, στις οποίες το νομοθετικό πλαίσιο επιτρέπει τη διεξαγωγή διαδικτυακών παιχνιδιών, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την πρωτοπορία στην τεχνολογία και το γραφιστικό σχεδιασμό, προσαρμοσμένα πλήρως στις τοπικές ανάγκες των παικτών μας”, δήλωσε ο κ. Γιώργος Ζενζεφίλης, Γενικός Διευθυντής της INTRALOT Interactive.

Ο κ. Emilio Iaia, Online Business Executive Director της INTRALOT Italia, προσέθεσε: “Αυτό το βραβείο αποδεικνύει τη δέσμευση τόσο της INTRALOT Italia όσο και του Ομίλου INTRALOT να προτείνουν μία ιστοσελίδα υψηλής ποιότητας στην ανταγωνιστική και ανεπτυγμένη αγορά της Ιταλίας”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v