Στην έκθεση Ποσειδώνια 2010 θα συμμετάσχει ο ΟΛΠ

Τη συμμετοχή του Ο.Λ.Π. Α.Ε. στη διεθνή έκθεση «Ποσειδώνια 2010» ανακοίνωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Π. κ. Γιώργος Ανωμερίτης, στον χώρο της οποίας ο Ο.Λ.Π. Α.Ε. θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο.

Στην έκθεση Ποσειδώνια 2010 θα συμμετάσχει ο ΟΛΠ
Τη συμμετοχή του Ο.Λ.Π. Α.Ε. στη διεθνή έκθεση «Ποσειδώνια 2010» ανακοίνωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Π. Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης, στον χώρο της οποίας ο Ο.Λ.Π. Α.Ε. θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο (Stand 202), s;ynfv

Κύριοι στόχοι της συμμετοχής του Ο.Λ.Π. Α.Ε. είναι (α) η ανάδειξη και προβολή του νέου Προβλήτα (Ι) Εμπορευματοκιβωτίων στο Ν. Ικόνιο, του οποίου η λειτουργία άρχισε την 1η Ιουνίου 2010, (β) η προβολή και διάθεση του επενδυτικού του σχεδίου 2010 – 2014, ύψους 1 δις. ευρώ και (γ) οι ειδικοί στόχοι του προγράμματος για τον Τομέα Εξυπηρέτησης Κρουαζιέρας και την Πολιτιστική Ακτή του Πειραιά.

Όπως δήλωσε ο κ. Γ. Ανωμερίτης «ελπίζω από την πρώτη συνεδρίαση της ΕΣΑΛ, η οποία θα συνέλθει αυτόν τον μήνα να εγκριθούν και να ξεκινήσουν δυναμικά τα έργα κατασκευής του Συνεδριακού Κέντρου Πειραιά στο λιμένα Λέοντος, έτσι ώστε να προφτάσουμε να καλωσορίσουμε και πάλι στον Πειραιά τα Ποσειδώνια 2012.

Ο Ο.Λ.Π. Α.Ε. θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου αυτού, επιταχύνοντας μετά την έγκριση από την ΕΣΑΛ των αδειοδοτικών υποχρεώσεων του έργου».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v