Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Στις 29/7 τα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου

Στις 29 Ιουλίου 2004 και μετά το τέλος της συνεδρίασης του Χ.Α. θα ανακοινώσει η Εθνική τράπεζα τα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου. Εξάλλου, επισκέψεις σε διάφορες περιοχές της χώρας θα πραγματοποιήσουν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΕΤΕ, κ. Τάκης Αράπογλου και Γιάννης Πεχλιβανίδης.

Εθνική: Στις 29/7 τα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου
Tην Πέμπτη 29 Ιουλίου 2004, στις 16:15 ώρα Ελλάδος, θα ανακοινώσει η Εθνική Τράπεζα τα αποτελέσματα του α΄ εξαμήνου για την τράπεζα αλλά και τον όμιλο.

Εξάλλου, όπως υπογραμμίζεται σε άλλη ανακοίνωση, επισκέψεις σε διάφορες περιοχές της χώρας θα πραγματοποιήσουν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, κ. Τάκης Αράπογλου και Γιάννης Πεχλιβανίδης, με στόχο τη διαρκή περαιτέρω ανάπτυξη της τράπεζας.

Οι κ. Αράπογλου και Πεχλιβανίδης, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, πραγματοποίησαν σήμερα την πρώτη από τις επισκέψεις τους αυτές στα Ιωάννινα, όπου συναντήθηκαν με τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες πέντε νομών της Βορειοδυτικής Ελλάδας (Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Κέρκυρας και Πρέβεζας) και συζήτησαν μαζί τους τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Ακολούθησε ομιλία του προέδρου της Εθνικής Τράπεζας, στην οποία τόνισε μεταξύ άλλων:

”Η περιοχή σας ασφαλώς μπορεί να αναπτυχθεί πολύ περισσότερο με τις προσπάθειες όλων μας. Σ’ αυτό πιστεύω ότι μπορεί να συμβάλλουν η γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, το νέο λιμάνι της Ηγουμενίτσας (η πλησιέστερη πύλη προς την Ευρώπη), η Εγνατία Οδός, που ενώνει την Ευρώπη με τη Μέση Ανατολή, αλλά και η Ιόνια Οδός που μελλοντικά θα συνδέσει την Πελοπόννησο με την Ήπειρο και τη γειτονική Αλβανία.

Σίγουρα, η ολοκλήρωση των υποδομών θα δημιουργήσει προϋποθέσεις πολύ ευκολότερης πρόσβασης στις τουριστικές περιοχές (Κέρκυρα και παράλια Θεσπρωτίας, Πρέβεζας, Άρτας), καθώς και στους παραδοσιακούς οικισμούς και θέρετρα (Ζαγοροχώρια, Μέτσοβο και λοιπά)”.

Παράλληλα πρόσθεσε πως το προϊόν που προσιδιάζει περισσότερο στις ανάγκες της περιοχής είναι το ανοιχτό επαγγελματικό πλάνο, όπως διαφαίνεται από τη μέχρι σήμερα αποδοχή του, κυρίως από το πλήθος των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών.

Εξάλλου, τόνισε ότι η Εθνική Τράπεζα ”τράπεζα της ελληνικής οικογένειας”, έχει ως ειδικότερο στόχο της την καταναλωτική πίστη σε όλες της τις μορφές, κυρίως σε καταναλωτικά αλλά και προσωπικά δάνεια, ενώ εξακολουθεί να αναπτύσσει με συνέπεια τη στεγαστική πίστη.



Ο κ. Αράπογλου υπογράμμισε το μεγάλο ενδιαφέρον της Εθνικής Τράπεζας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, τονίζοντας παράλληλα ότι συνεχίζει με αυξανόμενο ρυθμό τη συνεργασία της με τις μεγάλες επιχειρήσεις.



Πριν από τις συναντήσεις με τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας έδωσε συνέντευξη Τύπου και απάντησε σε όλες τις σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Σημειώνεται ότι η Εθνική Τράπεζα χρηματοδοτεί στην Ήπειρο και την Κέρκυρα περισσότερες από 2.000 επιχειρήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v