Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Σύμβαση για Ραντάρ των Αεροσκαφών F-16

Η Northrop Grumman (NYSE: NOC) ανέθεσε στην Intracom Defense Electronics σύμβαση ύψους 17,9 εκατ. δολαρίων για την παραγωγή ηλεκτρονικών συγκροτημάτων του ραντάρ AN/APG-68(V)9 των αεροσκαφών F-16.

Intracom: Σύμβαση για Ραντάρ των Αεροσκαφών F-16
Η Northrop Grumman (NYSE: NOC) ανέθεσε στην Intracom Defense Electronics σύμβαση-πλαίσιο ύψους 17,9 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ για την παραγωγή ηλεκτρονικών συγκροτημάτων του ραντάρ AN/APG-68(V)9 των αεροσκαφών F-16 για την κάλυψη αναγκών της παγκόσμιας αγοράς.

Για την υλοποίηση της σύμβασης έχουν ήδη δοθεί παραγγελίες ύψους 8,8 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ανάθεση της σύμβασης-πλαισίου έχει ισχύ μέχρι το 2012 και αποτελεί επέκταση σύμβασης, με την εταιρία Northrop Grumman, βάσει της οποίας η Intracom Defense Electronics κατασκεύασε ηλεκτρονικά συγκροτήματα του ραντάρ των F-16.

«Η ανάθεση καταδεικνύει ότι διεθνείς κατασκευαστές ηλεκτρονικών συστημάτων, ηγέτες στον χώρο της άμυνας, αναγνωρίζουν την Intracom Defense Electronics ως αξιόπιστο συνεργάτη ο οποίος διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην παροχή υψηλής ποιότητας αεροπορικών ηλεκτρονικών συστημάτων τόσο για το Ελληνικό Υπουργείο ’μυνας όσο και για τη διεθνή αγορά" δήλωσε ο κ. Γεώργιος Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v