Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Σε έξι μήνες ο διαγωνισμός για «φρουτάκια»

Έσοδα της τάξης των 500 εκατ. ευρώ θα εξασφαλίσει η κυβέρνηση από την επαναφορά των VLTs , τα γνωστά «φρουτάκια» καθώς όπως επιβεβαίωσε η διοίκηση του ΟΠΑΠ προβλέπεται να εγκατασταθούν 50 χιλ. τερματικά.

ΟΠΑΠ: Σε έξι μήνες ο διαγωνισμός για «φρουτάκια»
Έσοδα της τάξης των 500 εκατ. ευρώ θα εξασφαλίσει η κυβέρνηση από την επαναφορά των VLTs , τα γνωστά από παλαιά «φρουτάκια» καθώς όπως επιβεβαίωσε η διοίκηση του ΟΠΑΠ προβλέπεται να εγκατασταθούν 50 χιλ. τερματικά με κόστος ανά τερματικό 10.000 ευρώ.

Η εκτίμηση που διατύπωσε η διοίκηση του ΟΠΑΠ είναι αντίστοιχη των προβλέψεων του προγράμματος σταθερότητας που έχει εκπονηθεί από την ελληνική κυβέρνηση σε συνεργασία με την Ευρωζώνη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Το νομοσχέδιο για την εισαγωγή των VLTs ολοκληρώνεται εντός των επόμενων εβδομάδων και η διοίκηση του ΟΠΑΠ εκτίμησε ότι οι διαγωνισμοί για τις 2 ως 4 άδειες διαχείρισης θα προκηρυχθούν σε έξι μήνες από σήμερα.

Ταυτόχρονα το Δημόσιο θα εισπράττει και ετήσια royalties για την χρήση των slot machines σε συνάρτηση με τα έσοδα. Το ύψος των royalties θα καθορισθεί τον δεύτερο χρόνο από την πλήρη έναρξη λειτουργίας των τερματικών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v