Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Motor Oil: Νέο διοικητικό συμβούλιο

Την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισε, επιπλέον, η τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρίας Motor Oil, η οποία πραγματοποιήθηκε την 27η Μαΐου 2010. Στις 10/6 η νέα Γ.Σ. για αύξηση κεφαλαίου.

Motor Oil: Νέο διοικητικό συμβούλιο
Την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισε, επιπλέον, η τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Motor Oil, η οποία πραγματοποιήθηκε την 27η Μαΐου 2010.

Το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση Κερδών εις Νέο, Αφορολογήτων Αποθεματικών και Διαφοράς Μετοχών υπέρ το άρτιο, με ταυτόχρονη αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και αντίστοιχη τροποποίηση του καταστατικού δεν συζητήθηκε λόγω έλλειψης της απαιτούμενης απαρτίας.

Το εν λόγω θέμα θα συζητηθεί στην Επαναληπτική Συνέλευση την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010 και ώρα 10:00 στο Ξενοδοχείο Athens Plaza (Βασιλέως Γεωργίου Α2, Πλατεία Συντάγματος).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα μέλη του νέου Δ.Σ. είναι: Βαρδής Ι. Βαρδινογιάννης, Ιωάννης Β. Βαρδινογιάννης, Παναγιώτης Ν. Κονταξής, Ιωάννης Ν. Κοσμαδάκης, Πέτρος Τζ. Τζαννετάκης, Δημοσθένης Ν. Βαρδινογιάννης, Νίκος Θ. Βαρδινογιάννης, Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης, Ελένη - Μαρία Λ. Θεοδωρουλάκη, Δέσποινα Ν. Μανώλη, Κωνσταντίνος Β. Μαραβέας, Αντώνης Θ. Θεοχάρης.

Τα δύο τελευταία μέλη του Δ.Σ είναι μη εκτελεστικά ανεξάρτητα. Η Συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε Σώμα θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v